سهشنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 04 				
 			
 				 				شعار سال: ورای نقد تاجزاده از پناهیان و نوع سخنان بیان شده توسط ایشان، باید به این روحانی شهیر متذکر شد که آنچه که اعراب ساکن مدینه و مکه، قبل از بعثت پیامبر داشتند؛ معنویت( فرا روندگی از خود) و معنویت دینی غیر توحیدی ، ایمان ( اعتماد به نامطمئن ها) و ایمان دینی و غیر دینی در طیفی از ادیان ابراهیمی تا بت پرستی( غیر توحیدی) ، تقوا( خویشتن بانی و پرهیزگاری) دینی و غیر دینی در طیفی از ادیان ابراهیمی تا بت پرستی( غیر توحیدی) بوده است.
بعثت محمد(ص) ، ختم کننده ادیان توحیدی و ارمغان آور معنویت ، ایمان و تقوا حول دین اسلام بوده است. همچنین باید متذکر گردید که تکامل دینی در جامعه با ارایه دین در جامعه متفاوت بوده و تکامل دینی در سطح اجتماع، الزاما امری بینانسلی است. تحقق بینانسلی بودن این مهم، باعث زایش توسعه و تمدن می شود.
از کلیه زعما ، فضلا و صاحبان اندیشه، تقاضامندیم، نظرات خود در خصوص صحبت های آقای پناهیان را در قالب کامنت و با هدف تنویر افکار عمومی بیان دارند.

پایگاه تحلیلی -خبری شعار سال ،برگرفته از کانال تلگرامی امتداد
 			 			
 			 		
				
				
				
			
 								اين اقاي تاجزاده تا به كي ميخواد به بنياد هاي ما ضربه بزنه؟ واقعا در اين زمينه بايد خداروشاكر باشيم كه يك سري روشن گر هنوز تو جامعه هست 								 							
 								بعيد ميدونم نتوانستن از صفات پيامبري باشه كه هوش و نبوغ فوق العاده اي داشته