پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
يکشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 08
کد خبر: ۳۳۲۰۸۷
تاریخ انتشار : ۱۹ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۹
رئیس هیأت مدیره دیده بان شفافیت و عدالت طی نامه‌ای به وزیر علوم از استفاده غیرقانونی فرزند معاون منابع انسانی وزارت علوم از سهمیه استعدادهای درخشان خبر داد.
شعار سال: احمد توکلی، رئیس هیأت مدیره دیده بان شفافیت و عدالت طی نامه‌ای به وزیر علوم از استفاده غیرقانونی فرزند معاون منابع انسانی وزارت علوم از سهمیه استعداد‌های درخشان خبر داد.

متن این نامه بدین شرح است:

برادر ارجمند جناب آقای دکتر غلامی
وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری

با سلام

پیرو گزارش رسیده فرزند معاون منابع انسانی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به عنوان دانشجوی دکترای دوره روزانه رشته روانشناسی از طریق سهمیه استعداد‌های درخشان در دانشگاه شهید بهشتی پذیرش شده است.

با بررسی تخصصی کارگروه آموزش مشخص شد که ایشان در مقطع کارشناسی ارشد در پردیس دانشگاه مذکور مشغول به تحصیل بوده و اجازه استفاده از سهمیه استعداد‌های درخشان را در دوره روزانه ندارد و این امر مغایر با تبصره ۱ ماده ۱ آیین نامه پذیرش بدون آزمون استعداد‌های درخشان در دوره تحصیلی دکتری تخصصی است؛ لذا ضمن جلوگیری از ادامه تحصیل فرد یاد شده به عنوان دانشجوی روزانه و بررسی موارد مشابه و جلوگیری از این رویه، نتیجه به دیده‌بان شفافیت و عدالت اعلام گردد.

تبصره ۱ این ماده به شرح ذیل است:

«دانشگاه پیام نور، آزاد اسلامی، غیردولتی-غیرانتفاعی و پردیس‌های بین الملل (خودگردان) مجاز به استفاده از این آیین نامه برای پذیرش استعداد‌های درخشان در دوره دکتری نیستند.»

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از دیارمیرزا، تاریخ انتشار: ۱۸ اسفند ۹۹، کد خبر:۶۰۹۹۸۱، diyarmirza.ir
اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین