پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۳۲۳۱۷
تاریخ انتشار : ۲۰ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۶:۰۶
«در خدمت سردار محمد هستیم ایشالا رئیس جمهور آینده» این جمله‌ای بود که فرد همراه فرمانده سابق قرارگاه سازندگی خاتم الانبیإ در مشهد و با انتشار یک ویدیو کوتاه رسماً از نامزدی سعید محمد خبر داد. ویدیویی که در ادامه «محمد» خطاب به هوادارانش اظهار داشت که راه بسیار سختی را در پیش دارد.
شعار سال: «در خدمت سردار محمد هستیم ایشالا رئیس جمهور آینده» این جمله‌ای بود که فرد همراه فرمانده سابق قرارگاه سازندگی خاتم الانبیإ در مشهد و با انتشار یک ویدیو کوتاه رسماً از نامزدی سعید محمد خبر داد. ویدیویی که در ادامه «محمد» خطاب به هوادارانش اظهار داشت که راه بسیار سختی را در پیش دارد.

در فاصله چند ماه مانده به برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ آنچه که تاکنون مشخص شده تعدد نامزد در اردوگاه اصولگرایان است. اردوگاهی که هر سه ضلع آن داعیه سردمداری اش را دارند و سعی می‌کنند دو ضلع دیگر را با خودشان منطبق کنند تا اینکه خود، منطبق با اصول دیگری اهداف انتخاباتی شان را پیش ببرند.

دو روز قبل، حجت الاسلام سقای بی ریا هم در راستای همین کشمکش درونی اعلام کرد که سعید جلیلی و صادق محصولی گزینه‌های جبهه پایداری برای انتخابات ریاست جمهوری سال آینده هستند.

شورای وحدت با محوریت جامعه روحانیت مبارز هم تا اینجای کار اعلام کرده است که فقط در صورت آمدن ابراهیم رئیسی حاضر است با دو ضلع دیگر جبهه اصولگرایی ائتلاف کند.

هرچند برخی شخصیت‌ها نظر دیگری دارند. علیرضا زاکانی پیشتر در یک نشست خبری اعلام کرده بود که گزینه نهایی شورای وحدت علی لاریجانی است و رایزنی‌ها درباره این موضوع قبلتر از این‌ها انجام شده است. ادعایی که دیده بان ایران بهمن ماه گذشته از آن خبر داده بود، اما با واکنش و تکذیبه روابط عمومی جامعه روحانیت مبارز مواجه شد.

اما در این میان به نظر می‌رسد شورای ائتلاف منظم‌تر از دو ضلع دیگر در حال برگزاری جلسات انتخاباتی خود است و سعی میکند رهبری اش را در انتخابات پیش رو به اثبات برساند.

هرچند طی هفته‌های اخیر این شورا با فرماندهی حدادعادل حواشی بسیاری را پشت سر گذاشته است، اما شنیده‌ها حاکی از این است که مهدی چمران به عنوان مغزمتفکر این جریان رایزنی‌های خود را با گزینه‌های مطرح اصولگرایی برای ثبت نام در انتخابات آغاز کرده است.

شواهد وقرائن در این بین حاکی از این است محمدباقر قالیباف  هرچند بی میل برای حضور در انتخابات نیست، اما قرار هم نیست بی گدار به آب بزند.

روز گذشته با انتشار خبری عنوان شد که شرط قالیباف برای شرکت در انتخابات این است که حداقل دو ضلع مثلث اصولگرایی باید روی او به اجماع برسند.

قالیباف البته این موضوع را هم مطرح کرده است که تحت هیچ شرایطی با ابراهیم رئیسی رقابت نخواهد کرد.

البته نکته حائز اهمیت در این بین علنی شدن رقابتی است که سعید محمد در تقابل با قالیباف در پیش گرفته است. برخی رسانه‌های نزدیک به جبهه پایداری پیش از اعلام رسمی نامزدی محمد اعلام کرده بودند که فرمانده سابق قرارگاه خاتم الانبیاء گزارش مفصلی را در قالب سه بخش به شورای نگهبان ارسال کرده که معتقد است می‌تواند موجبات ردصلاحیت محمدباقر قالیباف در صورت ثبت نام در انتخابات ریاست جمهوری شود. گفته شده است که این گزارش درباره پروژه فساد موسوم به «یاس» بوده (سردار محمد کارشناس فنی پرونده فساد یاس بود) و محوریت اصلی آن نیز بر تخلفات «عیسی شریفی» قائم مقام وقت شهرداری تهران تنظیم شده است.

با این حال آنچه که از شرایط این روز‌های فضای انتخاباتی اصولگرایان استنباط می‌شود این است که آن‌ها تا اینجای کار نه تنها به یک نقطه اشتراک واحد در رابطه با گزینه مدنظرشان برای انتخابات سال آینده نرسیده اند بلکه به نظر می‌رسد  اختلافات درون جبهه‌ای آن‌ها این بار حتی با دعا و سهم دادن هم حل نخواهد شد.

اصولگرایان که علی رغم آنچه که از خود به نمایش می‌گذارند طی هشت سال گذشته با تشکیل دولت سایه و کارشکنی‌های متعدد عملاً سعی در ناکام گذاشتن دولت ۲۴ میلیونی حسن روحانی را داشتند و اکنون در حالی با شعار بهبود وضعیت اقتصادی مردم وارد کارزار انتخاباتی شده اند که به زعم آن‌ها مردم کسانی هستند که با انداختن مصیبت‌های وارده بر گردن روحانی و در پیش گرفتن روزه سکوت و صدالبته بدون اعتراض که در اصل ۲۷ قانون اساسی حق ملت شمرده می‌شود،  خودشان را برای انتخاب یک اصولگرای انقلابی آماده کنند که در بهترین حالت کسی بهتر از محمود احمدی نژاد نخواهد بود.

آن‌ها در حالی جناح مقابل خود را باعث بوجود آمدن وضعیت کنونی کشور می‌دانند که خود در برابر عملکرد دولت سوپرانقلابی محموداحمدی نژاد هیچ حرفی برای گفتن نداشته و طی سال‌های اخیر کلاً او را از دایره اصولگرایی خارج معرفی کرده اند.

با همه این اوصاف حضور سفت و سخت نامزد‌های نظامی همچون سعید محمد، سعید دهقان و محسن رضایی از یک سو، شرط و شروط قالیباف از سمت دیگر و همچنین نافرمانی‌های جبهه پایداری از سوی دیگر باعث شده تا اصولگرایان نزدیک به حاکمیت راه سختی را برای رسیدن به پاستور در پیش داشته باشند مگر اینکه در یک روز اردیبهشتی ابراهیم رئیسی راهی وزارت کشور شود و سکان هدایت جناح نزدیک به حاکمیت را در دست بگیرد.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از دیده‌بان‌ایران، تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۹۹، کد خبر: ۱۰۳۶۷۰، www.didbaniran.ir
اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین