پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۳۸۲۶۳
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۹ فروردين ۱۴۰۰ - ۲۱:۰۴
عبدی، رییس انجمن صنفی روزنامه‌نگاران تهران گفت: اگر حضور در انتخابات صوری باشد و نامزد‌های بی برنامه و باری به هر جهت وارد صحنه انتخابات ریاست‌جمهوری شوند و حرف‌های صد من یک غاز بزنند، در کلاب هاوس دست شان رو می‌شود و در این وضعیت این پلتفرم موجب روی‌گردانی مردم از انتخابات می‌شود.
شعار سال: در کلاب‌هاوس با یک اپلیکیشن (نرم افزار) صرفا صوتی طرف هستیم که در آن خبری از متن و عکس و ویدیو نیست. همه چیز زنده اتفاق می‌افتد و کاربر باید گفتگو‌ها را همزمان با انتشار گوش دهد. در چند روز گذشته تعدادی از فعالان سیاسی کشورمان در این فضا حضور یافتند و نظرشان را در رابطه با انتخابات پیش رو بیان کردند.

عباس عبدی، فعال رسانه ای، گفتگو‌های آزاد و نامحدود درباره مسائل مختلف را حسن کلاب هاوس دانست و افزود: اگر نامزد‌های انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ به کلاب هاوس بیایند با کارشناسان واقعی مواجه خواهند شد. بر خلاف تلویزیون که مجری‌ها با انواع محدودیت با نامزد‌های انتخاباتی بحث می‌کنند در کلاب هاوس کارشناسان هر حوزه و مردم حضور دارند.

در صورتی که نامزد‌ها واقعی و بابرنامه باشند، کلاب هاوس می‌تواند به افزایش مشارکت کمک کند. اما اگر حضور در انتخابات صوری باشد و نامزد‌های بی برنامه و باری به هر جهت وارد صحنه انتخابات ریاست‌جمهوری شوند و حرف‌های صد من یک غاز بزنند، در کلاب هاوس دست شان رو می‌شود و در این وضعیت این پلتفرم موجب روی‌گردانی مردم از انتخابات می‌شود. در هر دو صورت موجب افزایش شناخت و آگاهی عمومی نیز می‌شود.

عبدی در مورد تاثیر احتمالی کلاب هاوس بر انتخابات، اظهار داشت: این انتخابات است که تعیین می‌کند کلاب هاوس روی آن چه اثری بگذارد. اگر مشارکت توجیه پذیر و رقبا جدی باشند، کلاب هاوس مشارکت را افزایش می‌دهد و تنور انتخابات را گرم می‌کند. در غیر این دو صورت اثر کاهنده روی مشارکت خواهد داشت.

استفاده از کلاب هاوس موجی زودگذر نیست

این روزنامه‌نگار با اشاره به استفاده اهالی سیاست از این فضا توضیح داد: علت استقبال سیاستمداران ایرانی از «کلاب هاوس» نیازی است که آن‌ها به کارکرد این نرم افزار دارند. در واقع بخشی از سیاستمداران ایرانی دسترسی آزاد به رسانه‌های داخلی ندارند. ضمن این که دوست هم ندارند با رسانه‌های خارجی گفتگو داشته باشند. آن‌ها بهترین راه را در این می‌بینند که از این بستر رسانه‌ای استفاده کنند.

او در پاسخ به این سوال که این استقبال تا چه زمانی ادامه خواهد یافت بیان کرد: فکر نمی‌کنم استفاده از کلاب هاوس موجی زودگذر باشد. ممکن است یک بستر جدیدتر بیاید و این را کنار بگذارد. ولی این نیاز یک نیاز زودگذر نیست. تنها در یک صورت ممکن است این گرایش تضعیف شود و آن به طور مشخص آزاد شدن فضای رادیو و تلویزیون و مطبوعات است. تا وقتی که اتفاقی در رادیو و تلویزیون نیفتد این نیاز وجود دارد و چون کلاب هاوس پاسخگوی این نیاز است، گرایش به سمت آن وجود خواهد داشت.

شعار سال؛ با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری جمهوری اسلامی، تاریخ انتشار: ۲۹ فروردین ۱۴۰۰، کد خبر: ۸۴۲۹۸۳۶۰، www.irna.ir
اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
هیوا
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۰۶ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۹
0
0
صد در صد اینم فیلتر می کنن حالا میگی نه ببین
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین