پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۴۷۴۹۸
تاریخ انتشار : ۳۰ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۴:۲۵
مدیر حفظ نباتات جهاد کشاورزی مازندران از کشاورزان برنج‌کار استان خواست مراقب شیوع بیماری بلاست در شالیزار‌ها باشند و توصیه کرد مبارزه با بیماری بلاست را آغاز کنند.
شعار سال: عبدالرحمن زاغی گفت: زراعت برنج از کاشت تا برداشت موردحمله عوامل متعدد بیماری‌زا قرار می‌گیرد که در بعضی سال‌ها خسارت جبران‌ناپذیری را به تولیدکنندگان تحمیل می‌کند.

وی افزود: یکی از مهم‌ترین بیماری‌های برنج بیماری بلاست است که عامل آن قارچ است که روی برگ، گره و قسمت‌های مختلف خوشه و دانه و به‌ندرت روی غلاف برگ ایجاد لکه می‌کند و لکه‌های روی برگ بیضوی و در دو انتها کم‌وبیش نوک‌دار (دوکی‌شکل) هستند.

مدیر حفظ نباتات جهاد کشاورزی مازندران گفت: مبارزه زراعی و شیمیایی از راه‌های مقابله با بیماری بلاست برنج است.

زاغی در خصوص سموم مورداستفاده برای مبارزه شیمیایی با این بیماری افزود: سم بیم (تری سیکلازول) به میزان ۰.۵ کیلوگرم در هکتار، سم هینوزان به میزان یک لیتر در هکتار، ناتیوو به میزان ۱۶۰ گرم در هکتار و سم وین به میزان ۴۰۰ سی‌سی در هکتار توصیه می‌شود.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از ایلنا، تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۴۰۰، کد خبر: ۱۰۹۲۴۶۲، www.ilna.news
اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین