شعار سال: بعد از حماسه آفرینی تاریخی ملت ایران در ۲۸خرداد انتخابات و مشارکت قابل توجه مردم برای تغییر در مدیریت کشور واکنش های بسیاری را به دنبال داشت برخی آن را لبیک مردم به ندای رهبری دانستند و برخی دیگر آن را خستگی و به ستوه آمدن مردم از دولتی که 8 سال زمام امور کشور را در اختیار داشت اما حاصل آن مشکلات پیچیده ای اقتصادی و معیشتی و سلامتی بود که یکی پس از دیگری بر سر مردم آوار شد.
بی کفایتی های مشکوک در کشور آنهم درست بعد از انتخابات ۲۸ خرداد اما شاید خود یکی از واکنش ها به این حضور بود چرا که در واپسین روزهای کار دولت کشور را با قطعی های بی برنامه و بدون اعلام از یک سو و با موج تازه کرونا و لختی و کندی در واکسیناسیون مواجه کرد.
به نظر می رسد باور توانمندی دولت آینده برای حل مشکلات از سوی دشمن باوری غیر قابل انکار است از این رو برای جلوگیری از این مسئله از تمام توان خود برای سنگ اندازی در مسیر حرکت دولت آینده در حال بهره برداری است؛ تلاشی مرموز برای آنکه شرایطی آرام و مساعد برای استقرار و تشکیل دولت جدید فراهم نباشد.
جریان نفوذ در داخل با خرابکاری در قطعی برق و نحوه مدیریت کرونا از یک سو و موج سواری رسانه ای جریان ضد انقلاب خارجی و برخی سلبریتی ها تکه های پازلی را کنار هم قرار داده است که فضای ملتهب و نامساعد برای استقرار دولت جدید را رقم بزنند چرا که دشمن بر این باور است دولت جدید در صورت تمرکز کافی با روحیه جهادی و سرعت بیشتری به مشکلات کشور رسیدگی خواهد کرد.
جریان معاند ملت البته سابقه طولانی در ایجاد تلخ کامی ملت بعد از پیروزی در مشارکت های چشم گیر در تعیین سرنوشت کشور داشته به طوری که یکی از این سناریو ها در سال 88 و پس از انتخابات باشکوه ریاست جمهوری با طراحی دشمنان خارجی و نفوذی های داخلی رقم خورد.
تکرار تلخ کامی مردم بعد از مشارکت در انتخابات سرنوشت ساز
و حالا تکرار تلخ کامی مردم بعد از پیروزی انتخابات ۸۸ اینبار با فتنه قطع برق و سوء مدیریت کرونا در حال شکل گیری است.
پس از آنکه جریان غربگرا در انتخابات سال 88 ایران شکست خورد، با پهن کردن بساط فتنه در کشور هم کام شیرین مردم از پیروزی را تلخ کرد و هم شکست جریان غربگرا به حاشیه رفت تا زمینه برای روی کار آمدن دولت ناکارآمد روحانی بعد از سال ۸۸ فراهم شود.
اینبار نیز در ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ علاوه بر اخلال در رای گیری و عصبانی کردن مردم از نحوه برگزاری انتخابات، شاهد بی کفایتی روشن در مدیریت برق و مقابله با کرونا در کشور هستیم تا حماسه ۲۸ خرداد کمرنگ شده و به حاشیه برود.
به نظر می رسد ایجاد شرایط ملتهب در کشور با بی کفایتی های متعدد، عملا تلاش برای بر هم زدن تمرکز دولت جدید در روزهای استقرار است چرا که جریان نفوذ باور دارد که جهت گیری های دولت آینده برای کاهش مشکلات مردم است و این کارشکنی ها در حقیقت اعترافی است که نشان می دهد در طول این سالها به خصوص در هفته های و ماه های اخیر دولت مستقر به طور عامدانه امور اداره کشور را بر زمین گذاشتن است.
اما باید منتظر این بود که برهم زدن آرامش روانی مردم و ایجاد اختلال در تمرکز دولت جدید در ماه های پیش رو تا پایان سال از سوی برخی جریانهای سیاسی داخلی و رسانه های خارجی در دستور قرار گیرد چرا که ایجاد ثبات در کشور با همکاری مردم، آخرین امیدهای جریان غربگرا را به باد خواهد داد.
شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از شبکه اطلاع رسانی راه دانا ، تاریخ انتشار: 15 تیر 1400، کدخبر: 1749217، www.dana.ir