پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۵۰۸
تاریخ انتشار : ۲۸ آبان ۱۳۹۴ - ۱۳:۲۳
استاندار کرمان خاطرنشان کرد: یا نباید طرحی را ارائه کنیم یا باید خیلی پخته و براساس مطالعات باشد.

شعارسال: "علیرضا رزم‌حسینی" صبح روز دوشنبه 25 آبان‌ماه 94 در شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان کرمان اظهار کرد: آب در جنوب استان کرمان بسیار ارزشمند است.

وی افزود: به میزان 7500 میلیارد تومان آب مصرف می‌شود در حالیکه 1200 میلیارد تومان ارزش افزوده و درآمد مردم است پس باید کارهایی متفاوت با گذشته انجام شود.

رزم‌حسینی بیان کرد: با این ثروتی که در جنوب کرمان است باید کارهای جدیدی انجام شود تا درآمد عمومی مردم متناسب با هزینه‌ها شود ضمن اینکه مصرف آب هم به حداقل برسد.

استاندار کرمان تصریح کرد: باید سطح زیرکشت محصولات پرآب کاهش و میزان آب اضافی به بخش صنعت تزریق شود و همچنین میزان اشتغال مردم افزایش یابد.

وی با اشاره به اینکه باید به اعداد واقعی مبتنی بر اقتصادی مقاومتی برسیم ادامه داد: بایستی راندمان واقعی در بخش کشاورزی مشخص و طرح همیاران آب نیز در استان اجرا شود.

رزم‌حسینی گفت: باید مشخص کنیم که چقدر از محصولات کشاورزی صادر می‌شود همچنین وضعیت بازارها، حمل و نقل بسته‌بندی و ... نیز بررسی و اعلام شود.

استاندار کرمان خاطرنشان کرد: یا نباید طرحی را ارائه کنیم یا باید خیلی پخته و براساس مطالعات باشد چراکه می‌خواهیم طرح‌ها کاملا کارشناسی شده و با سنجش تمامی جوانب باشد.

با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از خبرگزاری ایسنا، تاریخ انتشار: 1394/8/25،کد مطلب: 948124845: www.kerman.isna.ir


اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین