پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۵۲۴۳۲
تاریخ انتشار : ۰۶ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۱:۲۶

کرونا یک میلیون بی‌پدر و مادر به جهان اضافه کرد

بیش از یک میلیون کودک بر اثر شیوع کرونا در جهان یتیم شده‌اند.
شعارسال:براساس تحقیقی که در مجله معتبر و علمی لنست منتشر شده، ۱/۱ میلیون کودک در سرتاسر جهان به دلیل شیوع کرونا والدین، پدر یا مادربزرگ یا، ولی قانونی خود را از دست داده و بی‌سرپرست شده‌اند. با وجود اینکه از ابتدای شیوع کرونا در دسامبر سال ۲۰۱۹ عمده توجهات به ابتلا و مرگ سالمندان اختصاص یافت، اما به تدریج مشخص شد که این مرگ و میر‌ها چه تبعات وحشتناکی برای کودکان داشته است به طوریکه بیش از یک میلیون کودک در همه جهان، ولی قانونی و سرپرست خود را از دست داده‌اند.
 

کرونا یک میلیون بی‌پدر و مادر به جهان اضافه کرد
 
براساس این تحقیق ۱/۳۴ میلیون کودک در جهان به دلیل شیوع کرونا یک یا دو نفر از والدین خود یا سرپرست خود را از دست داده‌اند. این آمار یک فاجعه محسوب می‌شود و نشان می‌دهد که شیوع بیماری مهلکی مانند کرونا چه تبعاتی می‌تواند برای نسل بعدی داشته باشد.

نهاد امدادی آمریکا، سازمان پیشگیری از بیماری‌های آمریکا، بانک جهانی و کالج لندن ضمن انجام این تحقیق از ۲۱ کشور جهان از همه دولت‌ها خواسته‌اند مراقبت‌های لازم را از کودکانی که در ایام کرونا یتیم شده‌اند به عمل آورند.

شعارسال، بااندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری شفقنا، تاریخ انتشار:۴ مرداد ۱۴۰۰، کدخبر:۱۱۹۱۲۱۱، fa.shafaqna.com
خبرهای مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
آخرین اخبار
پربازدیدترین