پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
يکشنبه ۰۲ شهريور ۱۴۰۴ - 2025 August 24
کد خبر: ۳۶۵۷۸۷
تاریخ انتشار : ۳۰ آبان ۱۴۰۰ - ۲۰:۰۱

جعلی بودن کمک ۲ میلیون دلاری دختر شهید سلیمانی به ازدواج‌ها در لبنان

اخیراً شماری از سایت‌ها و افرادی که به مخالفت و دشمنی با حزب‌الله لبنان و ایران معروف هستند مدعی افشای سندی دال بر کمک مالی از سوی دختر سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی به لبنان شده‌اند که از اساس دروغ و جعلی است.
شعار سال: اخیراً شماری از سایت‌ها و افرادی که به مخالفت و دشمنی با حزب‌الله لبنان و ایران معروف هستند مدعی افشای سندی دال بر کمک مالی از سوی دختر سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی به لبنان شده‌اند که از اساس دروغ و جعلی است.

بنا بر ادعای این افراد و رسانه‌ها، روز جمعه تصویری از یک مدرک شورای اجرایی حزب‌الله منتشر شده است که نشان می‌دهد زینب، دختر قاسم سلیمانی، مبلغ دو میلیون دلار برای کمک به ازدواج دختران لبنانی اختصاص داده است.

اما شورای اجرایی حزب‌الله در بیانیه‌ای ضمن رد شدید این ادعاها، نوشت که این اقدام از سوی اتاق‌های سیاهی صورت گرفته که جایگاه مشخصی دارند.

بنا بر این بیانیه، تحریف مستندات و جمع آوری مجموعه‌ای از اخبار بی اساس به منظور انتقام از حزب الله لبنان صورت گرفته است.

در این بیانیه آمده است: این قضیه زمانی اتفاق افتاد که آمریکایی‌ها و ابزار‌های اسراییلی و عربی شان همه تهمت‌های پول شویی و قاچاق و رعب آفرینی را به حزب الله زدند و نتیجه‌ای برایشان حاصل نشد.

بنا بر این گزارش، این اقدام پس از انتشار مستند بی اساس دیگری صورت گرفته است که در آن ادعا شده بود تلاش‌هایی برای تغییر دموگرافی (جمعیتی) یمن از راه ازدواج‌های فرامرزی در جریان است.

بنا بر تاکید این بیانیه، ضعف و شکنندگی این اسناد مضحک و بی تجربگی سازندگان آن‌ها آنجایی مشهود‌تر می‌شود که فرقی بین عبارت نهضت مقاومت اسلامی که حزب الله هرگز آن را به کار نبرده و مقاومت اسلامی لبنان یعنی حزب الله قائل نمی‌شوند.

در این بیانیه آمده است: پس از انتشار این گونه جعلیات توسط اکانت‌های سعودی معروف و برخی شخصیت‌های رسانه‌ای جیره خوار و ظاهر شدن باطل بودن این جعلیات، طرف اداره کننده این عملیات به توسعه دایره هجمه‌اش پرداخت و متوسل به دروغی عمیق‌تر شد به گونه‌ای که به ذهن هیچ انسانی خطور نمی‌کند مگر اذهان شاهزادگان صاحب حرمسرا و آن عبارت بود از انتشار سندی جعلی که ادعا می‌کند خانم زینب قاسم سلیمانی مبلغ ۲ ملیون دلار را برای خدمات اجتماعی حزب الله تقدیم کرده است.


شعار سال، با اندکی تلخیص واضافات برگرفته از عصر ایران، تاریخ انتشار:۲۹ آبان۱۴۰۰، کد خبر: www.asriran.com، ۸۱۳۶۶۱
خبرهای مرتبط
برگزیده ها
نشست قالیباف با مدیران رسانه
کدام رسانه ها غائبند؟

نشست قالیباف با مدیران رسانه

سفارت قدیم، موزه ای جدید
لانه ای برای جاسوسی:

سفارت قدیم، موزه ای جدید

نماز جمعه نصر
۱۳ مهرماه ۱۴۰۳:

نماز جمعه نصر

ابراز همدردی در تهران
در مقابل سفارت لبنان:

ابراز همدردی در تهران

پزشکیان و اصحاب رسانه
اولین نشست خبری :

پزشکیان و اصحاب رسانه

رای به کل کابینه۱۴
رای اعتماد مجلس۱۲:

رای به کل کابینه۱۴

خواندنیها-دانستنیها
آخرین اخبار
پربازدیدترین