پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
جمعه ۱۶ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 06
کد خبر: ۳۶۷۸۵۱
تاریخ انتشار : ۲۴ آذر ۱۴۰۰ - ۲۰:۵۷
علیرضا منادی سفیدان گفت: بخشی از ریشه این تجمعات روز گذشته به نادرست جلوه دادن روند بررسی طرح رتبه‌بندی بود که معلمان را ناراحت کرد.
شعار سال: رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: اقدامات و کار‌هایی که در این دوره مجلس و علی‌الخصوص کمیسیون آموزش برای معلمان انجام شده است، هیچوقت، هیچکس برای معلمان انجام نداده بود، اما این را معکوس جلوه دادند.

علیرضا منادی سفیدان رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در رابطه با تجمعات روز گذشته معلمان، گفت: از اینکه چه تعداد بازداشت شدند اطلاع ندارم، اما حتماً مسأله بازداشت تعدادی از معلمان را پیگیری می‌کنم. وی در رابطه با برخورد‌های صورت گرفته با فرهنگیان، بیان کرد: معلم حق دارد که حرف خود را بزند، البته در خصوص رتبه‌بندی به معلمان اطلاعات غلط داده شده و واقعیت را واژگون جلوه دادند. مجلس با تمام قدرت می‌خواهد از معلمان حمایت کند، اما به گونه‌ای القا کردند که مجلس با این طرح مخالف است.

منادی سفیدان اضافه کرد: اقدامات و کار‌هایی که در این دوره مجلس و علی‌الخصوص کمیسیون آموزش برای معلمان انجام شده است، هیچوقت، هیچکس برای معلمان انجام نداده بود، اما این را معکوس جلوه دادند و در گفت‌وگوی دیشب من با صدا و سیما هم مشخص شد که کمیسیون چه نظر و نگاهی به مسأله رتبه‌بندی و معلمان عزیز دارد.

وی خاطرنشان کرد: بخشی از ریشه این تجمعات روز گذشته به نادرست جلوه دادن روند بررسی طرح رتبه‌بندی بود که معلمان را ناراحت کرد.


شعار سال، با اندکی تلخیص واضافات برگرفته از دیارمیرزا، تاریخ انتشار: ۲۴ ذر ۱۴۰۰، کد خبر: ۶۶۵۱۷۲ diyarmirza.ir
اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین