پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
پنجشنبه ۱۵ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 05
کد خبر: ۳۷۶۱۳۱
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار : ۱۴ فروردين ۱۴۰۱ - ۰۹:۲۴
کانون صنفی معلمان درباره بازگشایی کامل مدارس، بدون تامین زیرساخت‌های لازم برای آموزش حضوری ایمن و سلامت در دوران همه‌گیری کرونا هشدار داده است.
شعار سال: کانون صنفی معلمان درباره بازگشایی کامل مدارس، بدون تامین زیرساخت‌های لازم برای آموزش حضوری ایمن و سلامت در دوران همه‌گیری کرونا هشدار داده است.

شاخه تهران کانون صنفی معلمان ایران در بیانیه‌اش گفته بخشنامه بازگشایی مدارس در حالی بر فاصله‌گذاری فیزیکی تاکید دارد که تراکم دانش‌آموزان در شهر‌های بزرگی مانند تهران بالا است و برخی کلاس‌ها تا ۴۰ دانش‌آموز دارند بدون اینکه تهویه مناسبی داشته باشند.

این بیانیه می‌گوید توصیه‌های بهداشتی بخشنامه بازگشایی مدارس در ایران "بیشتر جنبه تبلیغاتی و رسانه‌ای داشته و خود مسئولان وزارتخانه هم می‌دانند، مدارس کشور سال‌هاست که با کمبود نیروی آموزشی و مشاور مواجه است. "

کمبود‌ها در سرویس رفت‌وآمد، وسایل آموزشی، از جمله وسایل آموزش از راه دور از موارد دیگری است که انتقاد کانون صنفی معلمان را برانگیخته و آن‌ها می‌گویند که "معلمان با استفاده از وسایل شخصی هزینه آموزش مجازی را از جیب خود پرداخت کرده‌اند. علاوه بر آن نزدیک به سه میلیون دانش آموز بدلیل عدم برخورداری از امکانات اولیه آموزشی و عدم دسترسی به اینترنت، از چرخه آموزش کشور خارج شده‌اند. "

قرار است که از ۱۴ فروردین مدارس کشور کلاس‌های حضوری برای همه دانش‌آموزان را از سر بگیرند.
 
پایگاه تحلیلی خبری شعار سال برگرفته از کانال تلگرامی اسکان نیوز
اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۰۵ - ۱۴۰۱/۰۱/۱۴
0
0
مهم اینه که مدارس باز بشن مهم نیست که آیا شرایطش هست یا نه
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۱۹ - ۱۴۰۱/۰۱/۱۴
0
0
بچه هایی که باید با سرویس رفت و آمد کنن تکلیفشون چیه؟ تو تعطیلات که نمیشه هماهنگ کرد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین