پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۹۰۰۲۱
تاریخ انتشار : ۱۲ تير ۱۴۰۲ - ۲۳:۲۱

میرسلیم توهین به خودرو داخلی را بی‌احترامی به ساحت رهبر انقلاب می داند+ از رهبری مایه نگذار که آتش به اختیار خواهیم شد

میرسلیم در بخشی از شکواییه ۲۰ بندی خودش نوشته است که رشیدی‌کوچی در مناظره از خودروهای داخلی به عنوان "آشغال‌های داخلی" نام برده که بی‌احترامی محرز به ساحت ‎رهبر معظم انقلاب است. اولا مشفقانه از اقای میرسلیم و اکثر هم سن و سال های او می خواهیم که راه بازنشستگی را در پیش بگیرند و بیش از این برای کشور و منافع ملی حاشیه ساز نشوند. ثانیا وقتی مثلا فردی سیاسی چون میرسلیم ، توان درک تفاوت ها و هم بندی های سه موضوع رویداد انقلاب، ساخت حکومتی و نظام جمهوری اسلامی و رکن کارگزاری و مدیریت امور را از هم ندارد و در بدعتی اشکار همانند همان بدعت های زشت دهه شصتی را باز طرح می کند، چه باید کرد؟ پاسخ در خواست مشفقانه برای بازنشستگی از سیاست و در صورت عدم تمکین و تکرار حاشیه ها ، هشدار به استفاده از قابلیت آتش به اختیار است.

شعارسال: گام دوم انقلاب را خیلی کند و بد شروع کردیم. باید با جدیت بیشتری به مباحث تسویه و کارامدسازی‌ها، بدعت گذاری‌ها، تعیین وضعیت چهار گروه متعصبین سنتی، منتفعین و سهم خواهان از انقلاب، منافقین و نفوذی‌ها، مدعیان خودی- غیرخودی و نخودی‌ها، ممانعت از کار غارتگران با فرمول سه گانه فشار- فرصت- توجیه، تاکید به شفاف سازی‌ها و الزام به اثبات از کجا آوردی، مهندسی بنیادین اقتصاد و کاهش دست درازی‌ها به منابع و منافع ملی، ساخت گفتمان روزآمد از انقلاب اسلامی و تمدن سازی و مواردی همانند می‌پرداختیم.

میرسلیم توهین به خودرو داخلی را بی‌احترامی به ساحت رهبر انقلاب می داند+ از رهبری مایه نگذار که آتش به اختیار خواهیم شد عمو جان

اگر سفت می‌گرفتیم، امروز این حد وادادگی‌ها را شاهد نبودیم. اما هنوز هم دیر نشده و ورود می‌کنیم. آقای میرسلیم، دوستانه و مشفقانه تقاضای کنار نهادن حاشیه‌ها را کردیم، بعدا نزد دوستان مشترک گلایه نکنید.

اختصاصی پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

خبرهای مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین