پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۹۶۹۸۶
تاریخ انتشار : ۱۳ آذر ۱۴۰۳ - ۰۰:۰۱
ستاد امر به معروف و نهی از منکر از اخراج مهری طالبی دارستانی، طراح کلینیک عفاف و حجاب از این ستاد خبر داد. در بیانیه ستاد آمده است که همانگونه که بارها اعلام شده، ستاد امر به معروف خود را مؤظف به یاری دولت در اجرای برنامه‌های فرهنگی، به ویژه تحقق شعارهایی همانند «عدالت محوری» و «صداقت با مردم»، می‌داند و از هر گونه دوقطبی‌سازی و اظهارنظرهای نسنجیده پرهیز می‌کند.مهری طالبی دارستانی که در توییتی پزشکیان را ««لات، طلبکار، دروغگو، بی خاصیت و ...» خوانده بود، در واکنش به انتقادات نوشت: «متن که مخاطب خاص نداشت ولی مرحبا به این سطح از احترام به آزادی بیان در دولت وفاق».

شعار سال : بعد از انتشار توئیت توهین آمیز مهری طالبی دارستانی نسبت به رئیس جمهور، ستاد امر به معروف و نهی از منکر در اطلاعیه‌ای اعلام کرد و نوشت: مطلب منتشر شده از سوی یکی از کارکنان ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان تهران، صرفا بازنمود نظرات شخصی ایشان بوده و ستاد امر به معروف کشور، ضمن رد چنین مطلبی، اعلام می‌دارد که به عنوان یک نهاد فراجناحی، همواره شان فریضتین را اجل از مسائل جناحی و دسته‌بندی‌های سیاسی رایج می‌داند. این ستاد برای رئیس جمهور محترم که منتخب مردم است، احترام ویژه‌ای قائل است و ضمن عذرخواهی از ایشان و مردم شریف، اعلام می‌دارد فرد منتشرکننده مطلب از این پس در ستاد هیچ سمتی نخواهد داشت.

همانگونه که بار‌ها اعلام شده، ستاد امر به معروف خود را مؤظف به یاری دولت در اجرای برنامه‌های فرهنگی، به ویژه تحقق شعار‌هایی همانند «عدالت محوری» و «صداقت با مردم»، می‌داند و از هر گونه دوقطبی‌سازی و اظهارنظر‌های نسنجیده پرهیز می‌کند.

توهین به رئیس جمهور و اخراج مهری طالبی دارستانی طراح کلینیک عفاف و حجاب، از ستاد امر به معروف و نهی از منکر

فیض الله عرب سرخی، فعال سیاسی اصلاح‌طلب در واکنش به توهین مهری طالبی دارستانی به مسعود پزشکیان با طرح سوالی از رییس قوه قضاییه در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: جناب آقای اژه‌ای، اگر این سخنان توسط یک اصلاح‌طلب در حق مرحوم رئیسی رئیس‌جمهور سابق ابراز می‌شد چه سرنوشتی پیدا می کرد؟

توهین به رئیس جمهور و اخراج مهری طالبی دارستانی طراح کلینیک عفاف و حجاب، از ستاد امر به معروف و نهی از منکر

نظر مهری طالبی درباره توهین‌هایش به رئیس‌جمهور!

مهری طالبی دارستانی رئیس اداره خانواده و عفاف و حجاب ستاد امر به معروف استان تهران، در واکنش به بیانیه عذرخواهی ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور بابت توییت توهین آمیزی که نسبت به پزشکیان داشته، منصب خود را در این ستاد «افتخاری» خواند و نوشت که از آن کناره‌گیری می‌کند.مهری طالبی دارستانی که در توییتی پزشکیان را ««لات، طلبکار، دروغگو، بی خاصیت و ...» خوانده بود، در واکنش به انتقادات نوشت: «متن که مخاطب خاص نداشت ولی مرحبا به این سطح از احترام به آزادی بیان در دولت وفاق».

توهین به رئیس جمهور و اخراج مهری طالبی دارستانی طراح کلینیک عفاف و حجاب، از ستاد امر به معروف و نهی از منکر

پایگاه تحلیلی حبری شعار سال،برگرفته از منابع گوناگون

اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین