پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
سه‌شنبه ۲۷ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 17
کد خبر: ۳۹۷۴۸۳
تاریخ انتشار : ۲۴ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۱:۰۲
مدیر آموزش و پرورش ناحیه دو کرمان در پی حادثه واژگونی اتوبوس حامل دانش آموزان دبیرستان فرزانگان استعفا کرد. صادقی مدیر روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش در تشریح پیگیری های قضایی طی شده و روندهای اصلاحی بعمل آمده بای کاهش و حذف چنین حوادثی بیان داشت که دستورالعمل اردویی با امضای رئیس جمهور به همه ادارات کل آموزش و پرورش ابلاغ شده و در دسترس همه مدارس قرار گرفته است.سینا بنی اسد دادستان عمومی و انقلاب ماهان مدعی است که آئین نامه اجرایی اردوهای دانش آموزی به صورت دقیق و کامل از سوی مدرسه و آموزش و پرورش رعایت نشده است. با وجود آنکه همه دانش آموزان هنگام ثبت نام در مدارس، مشمول بیمه حوادث دانش آموزی می شوند، باید بیمه حوادث در سفرهای اردویی نیز شوند که این موضوع در خصوص حادثه تاسف بار کرمان، نیازمند بررسی بیشتر است.

شعارسال: در پی وقوع سانحه دلخراش واژگونی اتوبوس حامل دانش‌آموزان دبیرستان فرزانگان کرمان در شب پنجشنبه ۱۸ بهمن‌ماه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه دو کرمان از سمت خود استعفا داد.

استعفای مدیرآموزش و پرورش کرمان پس از حادثه واژگونی اتوبوس و تشریح پیگیری های قضایی و روندهای اصلاحی

رضا رضایی مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان، صبح امروز در جمع خبرنگاران با اعلام این خبر اظهار داشت: با استعفای مدیر آموزش و پرورش ناحیه دو موافقت شده است. این اقدام به صورت داوطلبانه و در پی قصور و تخلفات احتمالی کارکنان تحت مدیریت او انجام شده است.

وی ضمن ابراز همدردی با خانواده‌های داغدار و دانش‌آموزان آسیب‌دیده در این حادثه تلخ، تأکید کرد: با جدیت از طریق مراجع قانونی، حقوق آسیب‌دیدگان را پیگیری خواهیم کرد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان، همچنین از ارجاع پرونده مدیر مدرسه، سرپرست اردو و کارشناس مسئول اردو‌های آموزش و پرورش ناحیه دو کرمان به هیئت بدوی رسیدگی به تخلفات اداری کارکنان آموزش و پرورش استان خبر داد و تصریح کرد که ابعاد مختلف این حادثه از سوی مراجع قانونی بررسی خواهد شد.

در حادثه واژگونی اتوبوس دانش‌آموزان دبیرستان فرزانگان کرمان، که در شب پنجشنبه ۱۸ بهمن در مسیر بازگشت از اردو رخ داد، طبق اعلام دادستان عمومی و انقلاب ماهان: راننده اتوبوس و مدیرعامل شرکت حمل و نقل از روز بعد از حادثه بازداشت شدند و مدیر مدرسه نیز تحت نظارت قضایی قرار گرفت؛ مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان، مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان، مدیرکل راه و شهرسازی استان و رئیس آموزش و پرورش ناحیه دو کرمان نیز جهت ادای توضیحات به دادستانی احضار شدند.

توضیحات تکمیلی برای بهره برداری بیشتر از خبر:

در جریان مراسم تدفین دانش آموزان جانباخته در حادثه کرمان، وزیر آموزش و پرورش هم حضور داشت. این مراسم با حاشیه‌هایی همراه بود که خوشبختانه با درایت‌ها و خویشتن داری‌های متقابل، مدیریت گردید. برخی از رسانه‌های بیگانه، قصد سو استفاده از این حاشیه‌ها را داشتند که رصد وضعیت واکنش خبری، نشان دهنده عدم موفقیت آن‌ها جهت موج سواری است. به نظر می‌رسد که تشدید تدبیر‌ها توسط وزارت آموزش و پرورش و تقویت استاندارد‌های اردویی، می‌تواند بهترین واکنش به حادثه روی داده باشد.

Video Player is loading.
Current Time 0:00
/
Duration 0:00
Loaded: 0%
0:00
Progress: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -0:00
 
1x
تعداد بازدید : 5
 
Video Player is loading.
Current Time 0:00
/
Duration 0:00
Loaded: 0%
0:00
Progress: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -0:00
 
1x
تعداد بازدید : 4
 
Video Player is loading.
Current Time 0:00
/
Duration 0:00
Loaded: 0%
0:00
Progress: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -0:00
 
1x
تعداد بازدید : 2


پایگاه تحلیلی خبری شعار سال، برگرفته از منابع گوناگون

اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین