شعارسال: علی ربیعی دستیار اجتماعی رئیس جمهور عصر سهشنبه در همایش علوم انسانی و هویت ایرانیان در دانشگاه شیراز، اظهار کرد: بناست که با دستور رئیس جمهور، انجمنهای علمی در کمیسیونهای دولت مشارکت کنند که این نحوه مشارکت هم در حال طراحی است.
پیگیری مسئله با صحبتهای بعمل آمده با دکتر جواد محمدقلی نیا نائب رئیس شورای انجمنهای علمی ایران نشان داد که در انتهای سال ۱۴۰۳، شورای انجمنهای علمی کشور، سه جلسه هم اندیشی با حضور هیات مدیره شورا و برخی از روسای انجمنهای علمی با دکتر عارف معاون اول رئیس جمهور برگزار نموده است. در ادامه این جلسات مقرر گردید که کارگروهی به ریاست دکتر ضیا هاشمی معاون دکتر عارف، پیگیر حل مشکلات انجمنهای علمی خصوصا در چند حوزه مالیاتی، ثبتی، تامین بودجه و مواردی همانند باشد.
معاون اول رئیس جمهور در این جلسات تاکید داشتند که دولت میبایست استفاده حداکثری از توانمندی انجمنهای علمی در حل مشکلات بنیادین کشور، حل مشکلات مربوط به ناترازیها، تقویت برنامه هفتم توسعه، تدارک اهرمهای نظارتی بر عملکرد دستگاههای اجرایی را دنباله گیری کند.
در ادامه توسعه ارتباطات انجمنهای علمی با دولت چهاردهم، جلسهای مشترک با دبیرخانه هیات دولت (جناب دکتر تقوی نژاد و روسای کمیسیونهای نه گانه دبیرخانه) تشکیل شد. در این جلسه با توجه به دستور رئیس جمهور و دکتر عارف، مقرر گردید که لیست اعضای انجمنهای علمی گوناگون که داوطلب همکاری با کمیسیونهای هیات دولت هستند، توسط شورای انجمنهای علمی ایران، جمع آوری شده و برای دبیرخانه ارسال گردد.
پایگاه تحلیلی خبری شعار سال