پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
جمعه ۰۲ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 May 23
کد خبر: ۴۰۴۷۲
تاریخ انتشار : ۲۲ آذر ۱۳۹۵ - ۱۵:۳۸
دکتر رسول خضری، نماینده مردم سردشت و پیرانشهر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به رأی اخیر دیوان عدالت اداری مبنی بر برگزاری جداگانه آزمون کارشناسی ارشد و دکتری دانشگاه آزاد اسلامی تاکید کرد قوه مجریه در مقابل آرای دیوان عدالت اداری باید تمکین داشته باشد.

شعار سال:

رسول خضری تأکید کرد در صورتی که سازمان سنجش و وزارت علوم به رأی دیوان تمکین نکنند، باید منتظر برخورد قانونی و قضایی از سوی دیوان عدالت اداری باشند.

او گفت: «اجرای قانون سنجش و پذیرش بدون آیین‌نامه اجرایی که در ماده 7 این قانون به آن تصریح شده بود و نیز بدون رعایت حقوق داوطلبان دانشگاه آزاد اسلامی، خلاف مصرح قانون است.»

نماینده مجلس شورای اسلامی ادامه داد: «رأی دیوان عدالت اداری صحیح است و از آنجا که مطابق قانون آیین دادرسی دیوان عدالت اداری، امکان اعتراض به دستور موقت وجود ندارد، برگزاری آزمون مستقل کارشناسی ارشد و دکتری دانشگاه آزاد اسلامی قطعی است.»

خضری ابراز امیدواری کرد سازمان سنجش و آموزش کشور نیز با تمکین از رأی دیوان عدالت اداری، برای سالهای آینده رویه مناسب‌تری در نظر بگیرد.

او گفت: «براساس سیاست های کلی اصل 44 قانون اساسی، صحیح نیست اقدامی را که از بخش غیردولتی برمی‌آید، دولت با هزینه های بالا برعهده بگیرد.»

با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از خبرگزاری آنا، تاریخ انتشار خبر 21 آذر 1395، کدمطلب:  166812،www.ana.ir

اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین