پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
پنجشنبه ۱۲ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 03
کد خبر: ۴۱۶۴۶
تاریخ انتشار : ۲۹ آذر ۱۳۹۵ - ۱۵:۲۲
با رای نمایندگان مجلس اختصاص ۲۵ درصد از سهمیه ورود به دانشگاه‌ها به خانواده‌‌های شاهد و ایثارگر از متن لایحه احکام دائمی برنامه‌های توسعه کشور حذف شد.

شعار سال:

»، نمایندگان مجلس شورای اسلامی صبح امروز (یکشنبه 28 آذرماه) در جریان بررسی رفع ایرادات شورای نگهبان از لایحه احکام دائمی برنامه‌های توسعه کشور در صحن علنی مجلس بند «ب» ماده 3 و تبصره آن را از متن لایحه احکام دائمی برنامه‌های توسعه کشور با 137 رای موافق، 59 رای مخالف و 13 رای ممتنع از مجموع 252 نماینده حاضر در جلسه علنی حذف کردند.

براساس بند «ب» ماده 3 لایحه احکام دائمی لایحه توسعه کشور وزارتخانه‌های علوم، تحقیقات و فناوری، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و کلیه دانشگاه‌های دولتی و غیردولتی و دستگاه‌های اجرایی ماده دوی قانون جامع خدمات‌رسانی به خانواده شهدا و ایثارگران موظف بودند 25 درصد از سهمیه‌های ورود به دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی، بورسیه‌های تحصیلی داخل وخارج ازکشور، فرصت‌های مطالعاتی و دوره‌های دکترای تخصصی را به همسران و فرزندان شاهد، جانبازان، آزادگان و همسر و فرزندان آزادگان و همسران و فرزندان جانبازان بالای 25 درصد اختصاص دهند.

در تبصره این ماده آمده بود: کسب حداقل 70 درصد حدنصاب شرایط علمی و امتیاز پذیرفته‌شدگان برای کلیه رشته‌ها و مقاطع تحصیلی از جمله رشته‌های پزشکی برای دارندگان سهمیه الزامی است. این بند جایگزین ماده 70 قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران مصوب 2/10/1393 می‌شود.

با اندكي تلخيص و اضافات برگرفته از خبرگزاري تسنیم، تاریخ انتشار: 28 آذر 1395 ، کد مطلب: 1270340:www. tasnimnews.com

اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین