وی اضافه کرد: فعالیت دفاتر کارآفرینی در برنامه ها و شیوه های آموزش در مقاطع مختلف به عنوان دانشگاه نسل سوم تحول ایجاد می کند.
وی بیان کرد: دفتر کارآفرینی در هر مرکز آموزش علمی کاربردی با مسئولیت رییس مرکز تشکیل می شود که روند فعالیت آن ها در چارچوب سیاست ها و برنامه های پیشنهادی و ابلاغی کمیته توسعه کارآفرینی است.
ابراهیمی فرد، بررسی و مطالعه در زمینه چگونگی ایجاد اشتغال و توسعه کارآفرینی در راستای هدف ها و ماموریت های دانشگاه و ارائه راهکارهای مناسب و شناسایی کارآفرینان مرکز، تشویق آن ها و حمایت از طرح های ابتکاری و خلاق در زمینه کارآفرینی و اشتغال را از وظایف دفاتر کارآفرینی برشمرد.
وی اضافه کرد: هدایت و تقویت طرح های پژوهشی مرتبط با مقوله کارآفرینی توسط دانشجویان، مدرسان، کارکنان و دانش آموختگان در راستای توسعه فرهنگ کارآفرینی در دانشگاه، برگزاری میزگردها، سخنرانی های علمی تخصصی، کارگاه های آموزشی، نمایشگاه ها، دوره های آموزشی و سایر اقدام های نوآورانه برای توسعه دانش و انگیزه های کارآفرینی در دانشجویان از دیگر وظایف این دفاتر است.
وی ادامه داد: برگزاری اردوها و بازدیدها برای دانشجویان با هدف آشنایی آن ها با سازمان ها و شرکت های تولیدی کارآفرین و معرفی سرمایه های فکری و کارآفرینان برگزیده مرکز و معرفی به کمیته کارآفرینی استان نیز از جمله وظایف دفاتر کارآفرینی است.
در استان قم حدود 10 هزار دانشجو در 18 مرکز آموزش علمی کابردی تحصیل می کنند.
با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از پایگاه اطلاع رسانی کارآفرینان، تاریخ انتشار: 22 اردیبهشت 1395، کدخبر: 9913 ، www.modirinfo.com