شعار سال: کمپ زراس در ۲۵۰ کیلومتری شمال شرقی اهواز، ۱۴ کیلومتری جنوب شهر دهدز و ۳۹ کیلومتری سد کارون ۳، به مساحت ۲۰۶ هکتار از جاذبههای طبیعی استان خوزستان است.
این منطقه از شمال به ارتفاعات کوه گل و جاده ایذه-شهرکردو از جنوب و غرب به حوزه آبریز سد کارون ۳ و روستای درب غریبی و از شرق به روستای زراس محدود میشود.
زراس منطقه بکر توریست پذیر با وجود داشتن سرمایه گذار امروز پس از گذشت ۱۴ سال از پرداخت هزینه های ساخت در حالی که میبایست یک نقطه درآمدزا بخصوص در ایام نوروز باشد امادر نهایت میبینیم با عدم رسیدگی و با بیتوجهی نه تنها این منطقه پیشرفتی نکرده است بلکه با کم توجهی، سرمایه گذاران بلاتکلیف و بعضا بیخیال این منطقه شده اند.
در همین راستا وقتی از یکی از مالکین وقت درباره وضعیت کنونی زراس میپرسیم داستان ۱۴ ساله بلاتکلیفی خود را اینگونه تشریح میکند: از همان ابتداى خريد اين زمين، از طرف مسئول خريد در دفتر رفاه دانشگاه علوم پزشكى انچه که سرانجام ما شد این بود که برای احداث با چند پيمانكار قرداد بسته شد.
سر مارا كلاه گذاشتند
این مالک عنوان کرد: در هر صورت من و تعدادى از دوستان ديگر هيچ اميدى به اين پروژه نداريم و اگر دقت كرده باشيد ما ساختمان را نيمه كاره رها كرديم در حاليكه كل هزينه براورد شده را به پيمانكاران پرداخته ايم.
وی افزود: اگر هر كسى از بنده قبل از خريد زمين در زراس سوال مى كرد مى گفتم اصلا اين كار را نكند متاسفانه بناى اين پروژه از ابتدا بر كژى و نادرستى بوده است.
اعضای مالکین منطقه زراس در حالیکه سرخورده وناامید بودند به مدت زمان تحویل این پروژه که بیش از ۱۴ سال طول کشید اشاره کردند و در این باره یکی از مالکین اظهار داشت: متاسفانه این پروژه انقدر طول کشید که دیگر خسته شدم و در حال حاضر به امریکا مهاجرت کردم.
مالک دیگری در حالیکه این پروژه را در ابتدا یک دروغ عنوان کرد ، متذکر شد: با نشان دادن تصاوری از زراس به ما دروغ گفتن مال و وقتمان را هدر دادند ، مهندسينی را معرفي كردند كه بناها را بدون استانداردهای ساختمانی و نيمه تمام رها کردند و اکنون برخی از سازندگان متواری شدند.
این وسط قول های پی در پی آقای بهمن پور و متعهد شدن كتبی برای جاده سازی و پس دادن اضافه پولی در حدود هفت ميليون تومان كه از همسرم وتعدادی از پزشكان محترم گرفتند هم نامشخص است.
وی در ادامه افزود: واقعا چه كسي پاسخگوي اين همه ضرر وزياني كه به ما وارد شده مي باشد؟ در صورتي با پرداخت نصف اين هزينه ها مي توانستيم بهترين ويلا در شمال يا ساير نقاط خوش آب وهوا خريداری كنيم.
یکی دیگر از مالکین بلاتکلیف زراس درباره وضعیت کنونی و پیشنهاد رفع این مشکل با تشریح و تایید نظرات دیگر مالکین در ادامه افزود: شهرک تفریحی ،توریستی زراس خوزستان برای پیشرفت ورونق نیاز به نظارت مالی و اداری دولت ومراکز نظارتی استان دارد.
وی متذکر شد: کمکهای اداری و مالی و علمی مراکر دولتی همراه با نظارت نسبی بر گردش شفاف مالی شهرک زراس میتواند قفل بیش از ده سال رکود آنرا باز کند.
حالا بعد از اظهارات مالکین و طبق گفته ی یکی از آنها از جمع تعداد جانمایی طراحی شده طبق نقشه مصوب که حدود ۷۵۰ پلاک میباشد ، نزدیک به ۳۰۰ پلاک واگذار گردیده و ۴۵۰ پلاک نامشخص رها شده است.
بااین اوصاف هنوز وضعیت نامشخص زراس سوالات بسیاری را بدون پاسخ گذاشته است، عده ای از مالکین از نداشتن سند مینالند.
هنوز منتظر وعده دريافت سند هستیم
یکی دیگر از مالکان پشیمانی خود را از سرمایه گذاری در این منطقه اینگونه تشریح میکند: به هر صورت ديگر اميدي به درست شدن برنامه سند در مدت زمان نزديك ندارم همينطور برای تکمیل ویلا !! چراكه تاسيسات ابتدايی مثل آب و برق و گاز هم هنوز به ساده ترين شكل ممكن هم در اختيار نيست !
این اظهارات گوشه ای از مسائل مالکین منطقه ی گردشگری زراس بوده که با هزاران امید و دست به خرید زدند تا علاوه بر کسب درامد منطقه ای توریستی را درایذه، باعث رونق این نقطه از خوزستان و منبع امیدی برای کسب اشتغال زایی جوانانش شوند اما آنچه که عایدشان شد ، احساس سرخوردگی و پشیمانی بوده است و در نهایت باز هم از بین رفتن یک فرصت پیشرفت در شهرستانِ رها شده ی ایذه.