پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۶۶۱۱۹
تاریخ انتشار : ۲۳ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۰:۱۰
دادستانان مناطق مریلند و پایتخت آمریکا قصد دارند تا درباره پول‌های خارجی دریافت شده از سوی تجارت رئیس‌جمهور این کشور و مغایرت داشتن این اقدام با قانون اساسی آمریکا پرونده‌ای تنظیم کنند.

شعار سالاین در حالی است که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا در پرونده‌ای مشابه از سوی "گروه‌های نژادی" به مساله‌ای مشابه متهم شده است.

با این حال این پرونده به دلیل اینکه از سوی دو تن از دادستان‌های دموکرات مطرح می‌شود شانس بیشتری در دادگاه خواهد داشت.

این دادستان‌های دموکرات همواره مخالفت‌ها علیه سیاست‌های ترامپ را رهبری کرده‌اند؛ سیاست‌هایی چون قانون محدودیت ورود مسافران از کشورهای مسلمان و همچنین قوانین محیط زیستی و یارانه‌های مربوط به بیمه از جمله اقدامات دولت ترامپ بوده که با واکنش این دادستانان مواجه شده است.

در این پرونده‌ها ترامپ به ویژه در حوزه تجارت هتل‌ها و رستوران‌هایش به دریافت کمک‌های خارجی متهم می‌شود.

این در حالی است که وزارت دادگستری آمریکا پیش از این با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرده بود: این مبالغ به هیچ عنوان به ترامپ تحت عنوان رئیس‌جمهور مرتبط نبوده چراکه وی اکنون از مدیریت تجارت خود را کنار کشیده و آن را به فرزندان خود واگذار کرده است.

این شکایت مبتنی بر بندی از یک قانون است که بر اساس آن دریافت هدایا یا مزایای دیگر از جانب دولتهای خارجی توسط مقامهای آمریکایی ممنوع می شود.

برایان فروش،‌ دادستان مریلند گفت، یکی دیگر از محورهای این پرونده مربوط به کوتاهی ترامپ در جدا کردن منافع شخصی‌اش از وظایف ریاست جمهوری است.

با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری دانشجویان ایران ، تاریخ انتشار 22 خرداد 96، کدمطلب:96032212224، www.isna.ir


اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین