پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
جمعه ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 13
کد خبر: ۶۶۴۶۱
تاریخ انتشار : ۲۵ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۷:۰۵
مدیرکل شهری و شوراهای استانداری تهران گفت: دومین سهم اعتباری استان تهران به ورامین اختصاص یافته است.

شعار سال: هادی رحمتی ظهر چهارشنبه در اولین جلسه شورای برنامه ریزی شهرستان ورامین، گفت: ورامین، دومین سهم اعتباری استان تهران را به خود اختصاص داده است، اعتبارات این شهرستان در جهت ای بهبود و ارتقا شاخص های زندگی است، خوشبختانه اعتبارات شهرستان های استان تهران نسبت به سال گذشته رشد خوبی دارد.

وی با اشاره به محدودیت های موجود در جمع اعتبارات و جابجایی فصول گفت: تنها در مواردی که فرماندار به عنوان رییس شورای برنامه ریزی شهرستان، تشخیص دهد می توان در برخی پروژه های ضروری، اعتبارات شهرستان را به پروژه های اولویت دار اختصاص داد.

مدیرکل شهری و شوراهای استانداری تهران رشد اعتبارات شهرستان های استان تهران نسبت به سال گذشته را در جهت توسعه و عمران این شهرستان ها دانست و گفت: مدیران دستگاه های اجرایی سعی کنند پروژه ها را در سطح اعتبارات ملی تعریف کنند.

وی گفت: مدیران نسبت باید حداکثر تلاش خود را در استفاده مطلوب و بهینه از بودجه های تخصیص یافته به کار بندند.

با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری مهر، تاریخ انتشار 24 خرداد 96، کد مطلب: 4004847:www.mehrnews.com

اخبار مرتبط
برگزیده ها
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین