پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
يکشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 08
کد خبر: ۶۹۳۲۰
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۴ تير ۱۳۹۶ - ۰۹:۰۲
دریافت وجه هنگام ثبت‌نام در مدارس غیر قانونی است، این ماجرا به موضوعی تکراری تبدیل شده است.

شعار سال: سید جواد ساداتی نژاد عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی: معاونان وزیر آموزش و پرورش همیشه در این خصوص مصاحبه کرده و اعلام می‌کنند کسی حق ندارد از والدین دانش‌آموزان وجهی دریافت کند و شماره تلفن‌هایی نیز برای پیگیری موضوع اعلام می‌شود.

عضو کمیسیون آموزش مجلس تصریح کرد: قاعدتاً طبق اعلام وزارت آموزش و پرورش، هیچ مدرسه‌ای حق دریافت وجهی از دانش‌آموزان را ندارد و هر وقت این موضوع در کمیسیون آموزش مجلس مطرح شده است، مسئولان آموزش و پرورش اعلام می‌کنند نباید دریافت وجه اتفاق بیفتد.

ساداتی نژاد با بیان اینکه دریافت وجه از دانش‌آموزان هنگام ثبت‌نام در مدارس تقریباً یک موضوع تکراری سالانه شده است، گفت: از نگاه دیگر، سرانه مدارس پایین است و مدیران مدارس نمی‌توانند هزینه‌ها را تأمین کنند.

وی با اشاره به علاقه بعضی از مدیران برای انجام فعالیت‌های فرهنگی و آموزشی در مدارس، خاطرنشان کرد: آنها بیان می‌کنند سرانه مدارس پاسخگو نیست؛ در نتیجه می‌گویند برای کمک به مدرسه و دانش‌آموزان وجه دریافت می‌کنیم.

عضو کمیسیون آموزش مجلس با تأکید بر این نکته که آنچه قانون می‌گوید دریافت وجه هنگام ثبت‌نام در مدارس غیر قانونی است، تصریح کرد: باید تلاش کنیم کمبودها و دغدغه‌های مدارس را برطرف کنیم تا این موضوع هر سال تکرار نشود؛ چراکه در حال حاضر این موضوع یک حالت زننده‌ای پیدا کرده است.

ساداتی نژاد در پاسخ به این پرسش که «در این شرایط تکلیف مردم چیست؟»، بیان داشت: آموزش و پرورش نیز اعلام کرده است این امر، غیر قانونی است و بنده این موضوع را در جلسه امروز کمیسیون آموزش مجلس مطرح می‌کنم.

وی در خصوص «نتیجه پیگیری موضوع لورفتن سئوالات امتحانات نهایی دانش‌آموزان» اظهار داشت: بنده اطلاع کلی که از این موضوع دارم این است که تجدید آزمون منتفی شده است و اعلام کرده‌اند که این میزان تخلف و لو رفتن سؤالات امتحانی که اعلام می‌شود به حدی نبوده است که در نمرات دانش‌آموزان اثری داشته باشد زیرا زمانی که سؤالات لو رفته است، زمان تأثیرگذاری نبوده است.

سایت شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری فارس ، تاریخ انتشار 13تیر 96، کدمطلب:13960412000416، www.farsnews.com


اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۷:۵۶ - ۱۳۹۶/۰۴/۱۴
0
0
اگر گرفتند به کی بگیم ما؟
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین