شعار سال: «اسماعیل تبادار» در دیدار با رئیس و تعدادی از نمایندگان مجلس ایالت بلوچستان پاکستان با بیان این که ایران و پاکستان دارای ارتباط فرهنگی و اقتصاد دیرینه ای هستند و از لحاظ فرهنگی، دینی و آداب و رسوم به یکدیگر نزدیک هستند، گفت: ایران و پاکستان مشترکات زیادی با هم دارند و به همین دلیل پیوند بسیار مستحکمی میان دو کشور ایجاد شده است .
تبادار با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران بهدنبال روابط دوستانه و عمیق با همه کشورهای همسایه به ویژه پاکستان است، گفت: پیشنهاد میکنم کارگروهی تشکیل شود و زمینه های همکاری دو طرف در حوزه های علمی، فناوری، اقتصادی، گردشگری و تجاری را به منظور افزایش همکاری ها میان استان فارس و ایالت بلوچستان پاکستان مورد بررسی قرار دهد .
وی با بیان این که سومین حرم اهل بیت(ع) در ایران و آرامگاه ستاره های درخشان ادبی ایران و حتی جهان، حافظ و سعدی در شیراز قرار دارد، افزود: شیراز پایتخت تاریخ و تمدن ایران است و بناهای تاریخی بزرگی مانند تخت جمشید در آن قرار دارد .
استاندار فارس با اشاره به این که این استان با حدود پنج میلیون جمعیت و 122 هزار کیلومتر مربع وسعت، یکی از استان های بزرگ ایران محسوب می شود، گفت: فارس در زمینه تقسیمات کشوری دارای 29 فرمانداری، 84 بخش، 102 شهر و 18 نماینده در مجلس شورای اسلامی است .
مهندس تبادار تصریح کرد: استان فارس در حوزه های کشاورزی، صنعت، معدن، گردشگری و دانشگاهی دارای قابلیت ها و ظرفیت های بسیار بالایی است .
نماینده عالی دولت در استان با بیان این که جاذبه های فراوان فرهنگی، تاریخی، مذهبی و طبیعی در این استان واقع شده است، افزود: در یک کلام می توان فارس را قطب فرهنگی کشور و ایران کوچک نامید .
وی با اشاره به این که بیش از 160 واحد دانشگاهی با حدود هشت هزار عضو هیات علمی و 200 هزار نفر دانشجو در استان فارس وجود دارند، اظهار داشت: دانشگاه شیراز و دانشگاه علوم پزشکی شیراز در سطح دنیا مشهورند و از نقاط مختلف استان های مجاور و از کشورهای حاشیه خلیج فارس به منظور درمان به شیراز سفر می کنند .
استاندار فارس ادامه داد: فارس دارای نیروهای متخصص بسیار برجسته ای است و حدود 2 هزار عضو هیات علمی متخصص و کارآمد تنها در در دانشگاه شیراز و دانشگاه علوم پزشکی شیراز این استان مشغول فعالیت هستند .
مهندس تبادار با بیان این که تبادل استاد و دانشجو میان دانشگاه های استان فارس و ایالت بلوچستان پاکستان می تواند از اولویت های دو طرف باشد، گفت: هم اکنون نیز دانشجویان خارجی زیادی در دانشگاه های شیراز به ویژه در دانشگاه شیراز مشغول به تحصیل هستند و ایجاد شرایط مناسب برای تبادل دانشجو میان دانشگاه های دو طرف از مسیر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تسهیل می شود .
در این دیدار رئیس مجلس ایالت بلوچستان پاکستان با بیان این که همکاری میان دو طرف در زمینه های اقتصادی و دانشگاهی باید مورد توجه قرار داشته باشد، گفت: ایالت بلوچستان پاکستان دارای معادن خوبی است و شاهرگ کشور پاکستان محسوب می شود .
راحله حمید خان درانی ادامه داد: فارس سرزمین بزرگان، شعرا و فرمانروایان بزرگ است و ما از کودکی مشتاق سفر به شیراز و دیدن این شهر بودیم.
سایت شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری دانشجویان ایران ، تاریخ انتشار 21 مهر 96، کدمطلب:96072111346، www.isna.ir