شعار سال: در جلسه دادگاه مطبوعات مدیرمسئول و خبرنگار روزنامه ورزشی گل با شکایت علیرضا حقیقی به اتهام نشر اکاذیب به قصد اضرار به غیر با اکثریت آرا مجرم شناخته شدند و هیات منصفه دادگاه مطبوعات با اکثریت آرا متهم را مستحق تخفیف دانست.
همچنین مدیرمسئول پایگاه خبری شهدای ایران به دلیل نشر اکاذیب به قصد تشویش اذهان عمومی پس از دفاع و تشکیل جلسه دادگاه متهم تقاضای استمهال کرد تا درجلسه آتی با ارائه اسناد و شواهد به طور مبسوط از خود دفاع کند، بنابراین دادگاه و هیات منصفه با این تقاضا موافقت کردند.
در این جلسه دادگاه مدیرمسئول وطن امروز به دلیل عدم ذکر نام مدیرمسئول با اکثریت آرا مجرم شناخته شد و هیات منصفه مطبوعات با اکثریت آرا متهم را مستحق تخفیف دانست.
با اندكي اضافه و تلخيص برگرفته از خبرگزاري مهر، تاریخ انتشار: 4 بهمن 1394، کد مطلب: 3032483 :www. mehrnews.com