پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۹۶۰۳۳
تاریخ انتشار : ۱۲ آذر ۱۳۹۶ - ۱۰:۰۸
در حالی که رضا ضراب، تاجر ایرانی-ترکیه‌ای می‌گوید رجب طیب اردوغان، «شخصاً مجوز دور زدن تحریم‌های آمریکا علیه ایران را صادر کرده بود»، نخست وزیر ترکیه ابراز امیدواری کرده که وی از مسیر «اشتباه» بازگردد.

شعارسال : در حالی که رضا ضراب، تاجر ایرانی-ترکیه‌ای می‌گوید رجب طیب اردوغان، «شخصاً مجوز دور زدن تحریم‌های آمریکا علیه ایران را صادر کرده بود»، نخست وزیر ترکیه ابراز امیدواری کرده که وی از مسیر «اشتباه» بازگردد.

 رویترز گزارش کرده که بن‌علی ییلدیریم، نخست وزیر ترکیه این موضوع را در یک مراسم عمومی در استانبول بیان کرده است.

ییلدیریم افزوده که پرونده ضراب حالت «سیاسی» پیدا کرده و «روند قضایی آن متوقف شده» و هدف از این اقدام نیز به «انزوا کشاندن ترکیه و اقتصاد» آن است.

رضا ضراب روز پنجشنبه در دادگاه نیویورک، رجب طیب اردوغان، رئیس جمهوری ترکیه را متهم کرد که «شخصاً مجوز دور زدن تحریم‌های آمریکا علیه ایران را صادر کرده بود

 

شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته ازپایگاه خبری تحلیلی انتخاب، تاریخ انتشار:11 آذر 1396، کدخبر :  380788،www.entekhab.ir

اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین