شعارسال:منصور غلامی وزیرعلوم، تحقیقات و فناوری درباره وضعیت استادیار اخراجی دانشگاه علم و صنعت که به وضعیت خود اعتراض داشت، اظهار داشت: مشکل این استاد در حال پیگیری است.
وی افزود: قرار شد کارگروهی وضعیت این استاد را بررسی کند.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری درباره زمان مشخص شدن وضعیت این استاد تصریح کرد: هنوز کارگروه تشکیل نشده است، زمانی که کارگروه نظر نهایی خود را اعلام کند، نتیجه مشخص میشود.
سعیدرضا مساح استادیار دانشکده مهندسی عمران دانشگاه علم و صنعت دو سال قبل بهدلایل نامشخصی از دانشگاه اخراج شد. پیگیریهای وی در این مدت به نتیجهای نرسید. مساح هفته گذشته برای پیگیری وضعیت خود مقابل وزارت علوم تحصن کرد اما بعد از چند روز به این اقدام خود پایان داد تا وزارت علوم در این مورد تصمیمگیری کند.
شعارسال، با اندکی تلخیص واضافات برگرفته ازخبرگزاری تسنیم ، تاریخ انتشار13دی96،کدخبر: 1618356 ، www.tasnimnews.com