پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۰۷۵۴۱
تاریخ انتشار : ۱۲ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۰:۳۹
مرکز پایش آلودگی هوا در اطلاعیه‌ای اعلام کرده امروز و فردا شاهد انباشت آلاینده‌ها خواهیم بود و افراد مبتلا به بیماری های قلبی و ریوی، کودکان و سالمندان باید از تردد غیرضروری خودداری کنند.

شعارسال:مرکز پایش آلودگی هوا در اطلاعیه‌ای اعلام کرده امروز و فردا شاهد انباشت آلاینده‌ها خواهیم بود و افراد مبتلا به بیماری های قلبی و ریوی، کودکان و سالمندان باید از تردد غیرضروری خودداری کنند.

مرکز پایش آلودگی هوای اداره کل حفاظت محیط زیست استان تهران در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: بر اساس اطلاعات دریافت شده از ایستگاه‌های سنجش آلودگی هوای شهر تهران، هم اکنون غلظت آلاینده ذرات معلق با قطر کمتر از ۲.۵ میکرون فراتر از حد مجاز بوده و بیانگر شرایط ناسالم برای گروه های حساس است.

این اطلاعیه افزود: با توجه به وارونگی دما و سکون نسبی هوا، پیش‌بینی می‌شود طی امروز و فردا شاهد انباشت آلاینده‌ها خواهیم بود از این رو توصیه می‌شود، افراد مبتلا به بیماری های قلبی و ریوی، کودکان و سالمندان ازتردد غیرضروری در فضای باز خودداری نموده و سایر افراد نیز فعالیت‌های طولانی مدت را در فضای باز کاهش داده و از انجام فعالیت های ورزشی خودداری کنند.

شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از سایت تابناک ،تاریخ انتشار 11بهمن 96،کدخبر: 769918، www.tabnak.ir

اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین