پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۲۴۵۴۰
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار : ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۲۲:۱۲
معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش گفت: یکی از اقدامات وزارت بهداشت در راستای عدالت در سلامت و تحقق شعار سازمان جهانی بهداشت، توزیع پزشکان متخصص است و اکنون بیش از 6 هزار پزشک متخصص در مناطق محروم فعالیت دارند.
شعارسال: قاسم جان بابایی در هفته سلامت و اقدامات حوزه درمان در راستای تحقق شعار سلامتی برای همه، افزود: براساس آمارها در حال حاضر بیش از نیمی از پزشکان متخصص بخش دولتی در مناطق محروم مشغول به کار هستند.

وی اظهار داشت: قبل از اجرای طرح تحول سلامت، در استان های جنوبی کشور و بعضی از شهرهای استان سیستان و بلوچستان و هرمزگان، فقط پنج پزشک عمومی وجود داشت، اما در حال حاضر در بعضی از بیمارستان های این شهرها بیش از 25 تا 30 پزشک متخصص در رشته های مختلف حضور دارد.

جان بابایی ادامه داد: یکی از تصمیمات وزارت بهداشت اجرای سهمیه مناطق محروم است تا طبق آن در چند سال آینده، فارغ التحصیلانی که از سهمیه مناطق محروم استفاده می کنند، بتوانند به طور دائم در این مناطق به ارائه خدمت بپردازند.

وی با بیان اینکه هدف اصلی طرح تحول سلامت ایجاد دسترسی عادلانه به خدمات سلامت و حفاظت مالی از بیماران است، گفت: توزیع 6 هزار پزشک متخصص در مناطق محروم گامی در جهت ایجاد دسترسی عادلانه به خدمات سلامت در کشور است.

جان بابایی تصریح کرد: شعار امسال سازمان جهانی بهداشت، سلامتی برای همه در همه جا است، این شعار نشان دهنده این است که هدف گذاری ما در آغاز طرح تحول سلامت، صحیح و به جا بوده است.

وی افزود: چهارسال قبل، طرح تحول سلامت با هدف دسترسی آسان مردم به خدمات با کیفیت و ارزان قیمت آغاز شد، در واقع خدماتی که طرح تحول سلامت به عنوان بزرگترین طرح اجتماعی دولت، به مردم ارائه داده است، با رضایتمندی بالایی مواجه شد و طبق آمار و ارقام در چندین ارزیابی کشوری، حوزه سلامت، به دلیل ارائه خدمات ارزنده در روند اجرای این طرح به عنوان دستگاه برتر شناخته شده است.

معاون درمان وزارت بهداشت با بیان اینکه در راستای اجرای طرح تحول سلامت، سالانه بیش از هشت میلیون نفر در بیمارستان ها بستری می شوند، گفت: از آغاز طرح تحول سلامت تاکنون، بیش از 32 میلیون نفر در بیمارستان های دولتی بستری شده اند و بیش از 160 میلیون خدمت سرپایی به مردم ارائه شده است.

جان بابایی با بیان اینکه در این دوره ارائه خدمات گسترده بهداشتی و درمانی با توسعه تخت های بیمارستانی میسر شد، خاطرنشان کرد: در این دوره، بیش از 25 هزار تخت بیمارستانی به مجموع تخت های کشور افزوده شده است که توانست زمان انتظار مردم برای بستری شدن را کاهش داده و امکان بیشتری برای بستری مردم را فراهم کند.

وی با اشاره به اینکه در طرح تحول سلامت، 250 کلینیک ویژه هدف گذاری شده است، تصریح کرد: بیشترین مشکلی که مردم با آن دست به گریبان بودند، هزینه خدماتی است که باید خارج از بیمارستان دریافت می کردند، بنابراین با راه اندازی کلینیک های ویژه این معضل نیز تا حدودی رفع می شود، چرا که در این کلینیک ها خدمات با تعرفه دولتی به مردم نیازمند ارائه می شود.

معاون درمان وزارت بهداشت با بیان اینکه توسعه تخت های بیمارستانی همراه با ارتقای سطح هتلینگ بیمارستان ها بوده است، اظهار داشت: یکی از عوامل رضایتمندی مردم در بیمارستان ها، اصلاح هتلینگ بیمارستان ها بوده است که این برنامه با حمایت دولت و مجلس ادامه پیدا خواهد کرد.

جان بابایی اضافه کرد: یک از شاخص های نامطلوب کشور، افزایش تعداد سزارین ها بود که این شاخص با اقدامات خوب در راستای طرح تحول سلامت اصلاح شد، یکی از این اقدامات افزایش تخت های زایمان (اتاق زایمان) در بیمارستان های دولتی است.

وی با بیان اینکه حدود 2 هزار اتاق زایمان در کشور راه اندازی شده که به ترویج زایمان طبیعی کمک شایانی می کند، خاطرنشان کرد: تاکنون در بستر طرح تحول سلامت، بیش از 2 میلیون زایمان طبیعی رایگان در کشور انجام شده است و تقریبا 750 هزار مادر باردار تحت مراقبت های قبل از زایمان قرار گرفتند که اکثر آنها به سمت اتاق های زایمان طبیعی گرایش پیدا کرده اند.

جان بابایی با بیان اینکه در حیطه ترویج زایمان طبیعی در ابتدای راه قرار داریم، تصریح کرد: امید است، با همراهی مردم و مسئولان، زایمان طبیعی که جزو شاخص نامطلوب ما در حوزه سلامت است، به سطح مطلوب رسیده و اکثر مادران باردار با فرهنگ سازی و امکاناتی که حوزه سلامت در اختیارشان می گذارد، زایمان طبیعی را در اولویت قرار دهند.

معاون درمان وزارت بهداشت با بیان اینکه آمار ناباروری نیز در کشور بالا است، تصریح کرد: در حال حاضر 85 درصد از زوج های نابارور از خدمات ناباروری در مراکز ناباروری که در طرح تحول سلامت راه اندازی شد، بهره مند شده اند، چرا که پرداختن به مساله ناباروری مهم است، زیرا ناباروری یکی از دلایل اصلی کاهش زاد و ولد و همچنین ناپایداری خانواده ها است.

وی در خصوص توسعه اورژانس های بیمارستانی در طرح تحول سلامت خاطرنشان کرد: مهمترین عامل رضایت و نارضایتی مردم، بخش اورژانس های بیمارستانی هستند که یکی از هدف گذاری های طرح تحول سلامت است و در این راستا 120 اورژانس بیمارستانی در کشور ساخته و یا توسعه داده شده است و این روند ادامه دارد تا به سطح مطلوب برسیم.

هفته سلامت از اول تا هفتم اردیبهشت ماه با شعار «سلامت برای همه» و موضوع این هفته «پوشش همگانی سلامت برای همه و در همه جا» مورد تاکید است.


شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری ایرنا ، تاریخ انتشار:7 اردیبهشت 97، کدخبر: 82898807 ،www.irna.ir

اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۰۹:۰۸ - ۱۳۹۷/۰۲/۰۸
0
0
این پزشکان هم واقعا قلب مهربانی دارند که در این شرایط سخت کار میکنند
ا.ح75
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۰۹:۲۴ - ۱۳۹۷/۰۲/۰۸
0
0
کار در مناطق محروم در کنار سختی ها و کمبود امکاناتش لذت معنوی بزرگی داره
ا.ف75
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۰:۳۲ - ۱۳۹۷/۰۲/۰۸
0
0
خدا اجرشون بده خدایی هرچقدرم بهشون پول بدن بازم درحد این کار بزرگی که انجام میدن نیست
ن.ف83
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین