پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۲۵۴۹۸
تاریخ انتشار : ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۰۹:۳۴
استاندار مازندران حفظ محیط زیست شکننده استان را نیازمند تلاش و وفاق همگانی همراه با برنامه ریزی دانست و گفت که گسترش تحقیقات زمین شناسی پزشکی در استان در دستور کار قرار گرفته است .

شعار سال: محمد اسلامی روز دوشنبه در همایش ملی راهبردی مدیریت منابع آب و چالش های زیست محیطی در ساری افزود : از سازمان زمین شناسی خواستیم تحقیقات زمین شناسی پزشکی را گسترش دهد تا با تحقیقات پژوهشگران، تزریق سموم را به زمین های استان متوقف کنیم.
بر اساس آمارهای رسمی ، مازندران 430 هزار هکتار زمین کشاورزی دارد که در آنها 72 نوع محصول کشت می شود . این استان در تولید 15 نوع محصول کشاورزی رتبه اول تا سوم را دارد .
وی مصرف بی رویه سموم کشاورزی در گذشته را یکی از مهم ترین جفاها به محیط زیست مازندران توصیف کرد و گفت : اراضی کشاورزی ما بقدر کفایت با مصرف سموم آلوده شده است و نباید اجازه دهیم بیشتر از این به اراضی کشاورزی و محیط زیست مازندران آسیب وارد شود.
نماینده عالی دولت در مازندران با تاکید بر این که ' با آلودگی آب ، خاک و هوا عرصه زندگی را برای خود تنگ کرده ایم ' ، افزود : متاسفانه آب، خاک و هوای ما آلوده شده است و از میراثی که متعلق به آیندگان است بیش از اندازه مصرف کرده ایم .
وی تاکید کرد : باید به خود بیاییم و در نگاهمان بازنگری کنیم و از رفتارها و سیاست های گذشته خود در این حوزه ها به صورت فردی ، جمعی ، خانوادگی ، ملی ، منطقه ای و بین المللی اجتناب و در رفتار و عملکردمان ، شیوه های نوین را جایگزین شیوه های گذشته کنیم.
اسلامی یکی از مهم ترین مصداق های بی توجهی به محیط زیست و منابع را وضعیت کم آبی و خشکسالی موجود در کشور از جمله مازندران دانست و گفت : واقعیت این است که از آب های تحت الارضی بیشتر از حد مجاز برداشت کردیم.
وی جبران بی مبالاتی های گذشته و جلوگیری از هرگونه آسیب رسانی بیشتر به محیط زیست در آینده را نیازمند پژوهش محور شدن اقدامات اجرایی دانست و تاکید کرد : باید با تجمیع همه پژوهش هایی که در بخش ها و دستگاه های مختلف انجام شده ، راهبردهای مطرح در مدیریت منابع آب و چالش های زیست محیطی به برنامه اقدام تبدیل شود و خروجی آن ها در صحنه و میدان قابل مشاهده باشد.
استاندار مازندران با تاکید بر این نکته که نباید اجازه داد با ایجاد آلودگی بیشتر در آب و خاک امنیت و سلامت غذایی کشور خطر بیفتد ، گفت : آنچه امروز در پژوهش ها به آن نیاز داریم این است که تحقیقات و پژوهش های ما برگرفته از مسایل و دغدغه ها باشد و به حل مساله منجر شود.
وی افزود : دستگا های مسئول باید برنامه اقدامشان را با اقتباس از نتایج پژوهش های دانشگاهی انجام دهند و ما هم در برنامه اقتصاد مقاومتی استان در سال 97، محورهای آب ، کشاورزی و سرمایه گذاری در مباحث زیست محیطی را مورد توجه قرار داده ایم و پروژه هایی تعریف شده تا توان افزایی زندگی را در مقابل توان فرسایی محیط زیست فعال کند.
همایش ملی مدیریت منابع آب و چالش های زیست محیطی صبح امروز در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری آغاز به کار کرد و فردا نیز ادامه می یابد.
دیپلماسی آب ، چالش های فرهنگی و زیست محیطی مدیریت آب ، ارزیابی تجارت آب مجازی در مدیریت جامع منابع آب و نگرش نو به تغییر اقلیم و مدیریت منابع آب ، بحران کمی و کیفی منابع آب در هزاره سوم و بحران حکمرانی آب از تعامل تا تقابل از موضوعات سخنرانی محققان و کارشنان در روز اول این همایش بود.
عباس عراقچی معاون وزارت امور خارجه یکی از سخنرانان امروز همایش بود که با عنوان دیپلماسی آب برای حاضران سخنرانی کرد.
بر اساس برنامه اعلام شده ، این همایش فردا با ارائه 16 عنوان مقاله در مورد مسایل سیاسی ، اجتماعی ، اقتصادی و فرهنگی آب ، و منابع آبی و خاکی در قالب سخنرانی ادامه می یابد.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری ایرنا، تاریخ 10 اردیبهشت 97، کد مطلب: 82902029: www.irna.ir


اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین