پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۴۸۳۳۱
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۲ مرداد ۱۳۹۷ - ۰۴:۳۵
قائم مقام سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج وزارت جهاد کشاورزی گفت: تراز تجاری بخش کشاورزی کشور در چند سال اخیر، پنج میلیارد و نیم دلاربهبود یافته است.

شعارسال: «غلامحسین طهماسبی» روز شنبه در حاشیه آیین ملی روز مزرعه لوبیا افزود: تراز تجاری بخش کشاورزی منفی هشت و نیم میلیارد دلار بوده که اکنون به منهای سه میلیارد دلار کاهش یافته است.
وی اظهار کرد: کشور در بیشتر محصولات استراتژیک به خودکفایی رسیده به طوری که سومین سال خودکفایی گندم را تجربه می کند و در زمینه تولید شکر نیز به خوداتکایی رسیده است.
قائم مقام سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی گفت: در سایر محصولات دیگر نیاز کشور به واردات به حداقل رسیده و با تلاش محققان و کارشناسان ترویج و آموزش، تراز تجاری رو به بهبودی است.
طهماسبی ادامه داد: در شرایط امروز دنیا، شرایط اقلیمی و محدودیت‌هایی که به لحاظ شرایط طبیعی برای دنیا به واسطه صنعتی شدن دنیا و تغییرات اقلیمی، محدودیت‌های آب، سیاست‌های حاکم بر جهان و گرمایش به وجود آمده ایجاد امنیت غذایی در هر کشور از مهمترین اصولی است که می‌تواند در راستای استقلال و پایداری کشورها تاثیرگذار باشد.
وی اظهارداشت: در سازمان تحقیقات از سال های گذشته تاکنون در زمینه تامین امنیت غذایی، آموزش، ترویج، مدیریت ذخایر ژنتیکی و تنوع زیستی و پژوهشی اقدامات مناسبی انجام شده است.
قائم مقام سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی گفت: سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی ارتباط دهنده بین تحقیقات علمی، اجرا و عملی شدن یافته های تحقیقاتی است که می‌تواند در تجاری سازی تحقیقات موثر باشد.
طهماسبی بیان کرد: تاکنون 100 نوع دانش و فناوری جدید در طول سه سال گذشته به بخش خصوصی منتقل و تجاری سازی شده است.
قائم مقام سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی گفت: در زمینه محصول لوبیا 20 رقم جدید توسط مروجان و کارشناسان به بهره برداران معرفی شده است.
طهماسبی افزود: مهمترین محورهای تحقیقاتی دستیابی به ارقام مقاوم به تنش خشکی و تاب آوری است.
وی افزود: با استفاده از ارقام جدید مصرف آب در محصول لوبیا از 15 هزار متر مکعب در هر هکتار باید به پنج هزار متر مکعب کاهش یابد.
قائم مقام سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی گفت ادامه داد: سه هزار ایستگاه تحقیقاتی در کشور فعال است که 20 موسسه آن مادری است و قدمت برخی از ایستگاه ها به یکصد سال می رسد.
وی در ارتباط با اعتبار تخصیصی امسال به طرح های تحقیقاتی گفت: 10 هزار میلیارد ریال اعتبار برای بخش های مختلف همچون طرح های پژوهشی، نوسازی و تجهیز ایستگاه های تحقیقاتی تخصیص داده شده است.
آیین ملی روز مزرعه لوبیا، با حضور 150 نفر از محققان حوزه کشاورزی، کارشناسان، مروجان و کشاورزان پیشرو استان های همدان، لرستان، اصفهان ، تهران، چهار محال بختیاری و مرکزی به مدت سه روز برگزار می شود.
خمین یکی از قطب های کشت و کار لوبیا به عنوان مهمترین گروه از حبوبات آبی کشور محسوب می شود.
چهار هزار و 445 نفر بهره بردار در خمین به تولید محصول لوبیا مشغول هستند .

شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری ایرنا ، تاریخ انتشار: 20 مرداد 1397 ، کد خبر: 82998013 ، www.irna.ir

اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۸:۵۱ - ۱۳۹۷/۰۵/۲۲
0
0
ا.ف75
همین که این ها یک مدت کوتاهی تونستن به بخش کشاورزی برسن این همه بازده داشت!
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین