پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
يکشنبه ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 11
کد خبر: ۱۵۴۹۱۷
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار : ۱۸ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۴:۲۳
براساس طرح پیش فروش سکه پیش‌بینی شده بود که با توزیع بیش از ۷ میلیون سکه در حدود ۱۰ هزار میلیارد تومان نقدینگی جمع شود.
شعارسال: در حال حاضر دادگاه برخی اخلال گران اقتصادی در حال برگزاری است. به غیر از گردش مالی 14 هزار میلیارد تومانی هنوز جزییات بیشتری از تخلفات باند مذکور رسانه ای نشده است. این درحالی است که بانک مرکزی در اردیبهشت ماه برای کنترل نرخ بازار سکه در نظر داشت بیش از 7 میلیون سکه را پیش فروش کند تا عطش خرید سکه کنترل شود.

بر اساس اطلاعات منتشر شده در گزارش مرکز پژوهشهای مجلس در طرح پیش فروش سکه قرار بوده تا ابتدای سال 99 (در طرح پیش فروش دو ساله ) بیش از 7میلیون 6هزار سکه توزیع شود تا حدود 11 هزار میلیارد تومان از بازار جمع آوری شود.

گفتنی است، تا کنون نزدیک به 2 میلیون سکه توزیع شده است اما قیمت سکه حدود 2.5 میلیون تومان افزایش یافته است.

شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات بر گرفته از جامعه خبری تحلیلی الف ، تاریخ انتشار: 18 شهریور 1397 ، کدخبر: 3970618103 ، www.alef.ir

اخبار مرتبط
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۹:۲۶ - ۱۳۹۷/۰۶/۱۸
1
1
ا.ف75
الان این سکه هایی که مردم ثبت نام کردن و پولش رو هم دادن کی قراره به مردم داده بشه؟ اصلا امیدی هست؟
رضا
Iran, Islamic Republic of
۲۳:۴۲ - ۱۳۹۷/۰۷/۱۵
0
0
آیا پیش فروش سکه باز هم ادامه دارد؟ خواهش میکنم راهنمایی کنید.. ممنون
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین