وی افزود: تولید کمپوست با کیفیت مطلوب و فاقد عوامل بیماری زا به عنوان یکی از روشهای بازیافت مطرح بوده که یکی از عناصر اصلی مدیریت جامع پسماند است.
حیدرزاده با اشاره به اینکه افتتاح این ایستگاه علاوه بر توجه به مدیریت پسماند، بر لزوم فرهنگسازی در این حوزه نیز دلالت دارد، ادامه داد: با نصب و راه اندازی این دستگاه بیوکمپوستر میتوان روزانه 3 کیلوگرم، پسماند تر را به بیوکمپوست تبدیل کرد.
وی با تشریح اهمیت تولید کود از زباله تصریح کرد: عدم تولید شیرابه در انتهای فرآیند یکی از مزایای اصلی این تکنولوژی است. همچنین سیستم بوزدایی دستگاه Nano-Filter بوده و مدت زمان تبدیل پسماندها 24 ساعت است.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران توجه به اقتصاد مقاومتی در حوزه محیط زیست را ضروری دانست و گفت: در طبیعت و در محیط زیست بسیاری از مواد غیر قابل مصرف وجود دارند که می توانند با گذر از فرایندها و استفاده از تکنولوژیهای نوین به کالای جدید تبدیل شده و صرفه اقتصادی به همراه داشته باشند.
ضدعفونی و بوزدایی با تکنولوژی میکروبیولوژی، قابلیت تبدیل پسماندهای تر به کمپوست، قابلیت جلوگیری 73 درصد از انتشار گاز CO2، قابلیت پردازش از مبدأ بر روی پسماندهای تر، قابلیت نصب در مبدأ در ابعاد مختلف، قابلیت جلوگیری 100 درصد از تولید شیرابه و سیستم هوشمند حرارتی، هوازی و بیولوژیکی از مزایای استفاده از بیوکمپوستر است.
با اندكي اضافات و تلخيص برگرفته از خبرگزاری فارس، تاریخ انتشار: 8 اردیبهشت 1395، کد خبر: 13950201000615، www.farsnews.com