در همین خصوص منگ وی، سخنگوی کمیسیون توسعه و اصلاحات ملی چین گفت که این کشور منابعی را جهت تثبیت رشد سرمایهگذاری زیرساختی و افزایش بهرهوری در بخشهای که بیشترین بدهی دولت را به خود اختصاص دادهاند، انجام خواهد داد.
وی در کنفرانس خبری اعلام کرد که بیشتر این سرمایهگذاریها در بخشهای کشاورزی و محیطزیست بوده است تا بتواند اشتغالزایی گستردهای را به وجود آورده و سبب توسعه این بخشها شود. بهطوریکه در یک نمونه از این اقدامات تاکنون ۱۳۰ پروژه از ۱۷۲ پروژه برنامهریزیشده حفاظت از منابع آبی جهت توسعه کشاورزی با سرمایهگذاری ۱ تریلیون یوانی(۱۴۶ میلیارد دلاری) به بهرهبرداری رسیده و دیگر پروژهها هم در دست ساخت هستند.
ما کیانگ، معاون توسعه زیرساختی این کمیسیون نیز گفت: ما بهسختی کار خواهیم کرد تا پروژههای جدیدی را بهویژه در مناطق مرکزی و غربی چین، افتتاح کنیم. علاوه بر این بیشترین تلاش ما در آینده معطوف به توسعه زیرساختها حملونقل در این مناطق جهت توسعه بخش کشاورزی و انتقال محصولات کشاورزی زارعین به مقاصد مختلف خواهد بود.
بر اساس آخرین گزارش مرکز آمار چین در ۸ ماه ابتدایی سال ۲۰۱۸ توسعه زیرساختهای کشاورزی و محیط زیستی این کشور با رشد ۴.۴ درصدی روبرو بوده است. در همین خصوص یان شنگ فنگ، محقق آکادمی علوم اجتماعی چین گفت: این پروژههای زیرساختی عمدتاً با هدف تقویت بنیانهای توسعه خصوصاً بخش کشاورزی و ایجاد توازن در مناطق محروم و فقیر و توسعهنیافته صورت میگیرد.
یک استاد اقتصاد و امور مالی دانشگاه پکن نیز با مثبت خواندن این امور اذعان کرد توسعه زیرساختها و سرمایهگذاری در آنها به جبران اثرات منفی تنشهای بین چین و آمریکا کمک شایانی میکند و میتواند بهعنوان نیروی محرکهای برای توسعه اقتصادی این کشور قلمداد شود. وی افزود: ما میتوانیم شرکتهای داخلی و خارجی زیادی را برای سرمایهگذاری در مناطق توسعهنیافته جهت رشد اقتصاد محلی و اشتغالزایی از طریق کشاورزی تشویق کنیم.
شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات بر گرفته از خبرگزاری ایرنا ، تاریخ انتشار: 17 مهر 1397 ، کدخبر: 284417 ، www.irna.ir
همه ی دنیا به کشاورزی بیش هر چیزی اهمیت میدن بعد مسئولین ما میگن کشاورزی چیزی جز دردسر برای کشور نیست
م.ا75