پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۷۵۳۶۱
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۲ آذر ۱۳۹۷ - ۱۰:۳۵
سیستم هوشمند آبیاری تحت فشار توسط عضو مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان اختراع شد.

شعار سال: کورش علی‌فرد هدف از اختراع سیستم هوشمند آبیاری تحت فشار را خشکسالی‌های چند سال اخیر عنوان کرد گفت: کم‌آب بودن ذاتی کشور ایران، ما را برآن داشت تا به تبعیت از اجدادمان با استفاده از تکنولوژی روز، سعی بر غلبه بر این مشکل قدیمی صنعت کشاورزی در مناطق گرم و خشک کنیم.

مخترع سیستم هوشمند آبیاری تحت فشار تأکید کرد: به‌کارگرفتن هوش مصنوعی در صنعت کشاورزی و آبیاری محصولات زراعی، نوید تولید محصولاتی با کیفیت بهتر و هزینه کمتر را بهماداده است.

علی‌فرد با تشریح اختراع سیستم هوشمند آبیاری تحت فشار بیان کرد: در محاسبه سيستم‌های آبياری تحت فشار در روش penman تبخير و تعرق گياه مرجع (ETR) محاسبه شده که به‌علت متغير بودن پارامترهای جوی در طول دوره کشت مانند دمای هوا،گرمای نهان تبخير و فشار هوا امکان محاسبه دقيق نياز آبی گياه وجود ندارد؛ بنابراین به کمک سنسورها و هوشمندکردن سيستم آبياری و با محاسبه دقيق نیاز آبی گياه به‌صورت لحظه‌ای، می‌توان از هدررفت مقدار زيادی آب در اين صنعت جلوگیری کرد.

وی افزود: بادریافت پارامترهای اقلیمی از طریق یک ایستگاه هواشناسی کوچک یا درگاه اینترنتی و کدنویسی الگوریتم بر روی یک ریزپردازنده و اعمال فرمان‌های آن از طریق کنتاکتورها و رله‌ها به پمپ و شیرهای الکتریکی می‌توان نیاز ناخالص آبیاری را کاهش چشمگیری داد.

مخترع سیستم هوشمند آبیاری تحت فشار افزود: در طراحی سیستم آبیاری، برای پرهیز از وارد شدن شوک آبی به گیاه، مقادیر فاکتورهای اقلیمی مانند سرعت باد، دمای هوا، فشار بخار اشباع، رطوبت هوا و تابش خالص خورشیدبایدبیشینه در نظر گرفته شوند. در صورت تحقق نیافتن این حالات، بیشترآب مورد نیاز محاسبه شده هدر رفته و در صورت استفاده از سیستم هوشمند مدیریت آبیاری تحت فشار، میزان مصرف ناخالص آب به‌طور قابل ملاحظه‌ایکاهش پیدا می‌کند.

علی‌فردبیان کرد: سیستم هوشمند مدیریت آبیاری تحت فشار با محاسبه بارندگی مؤثر به‌صورت دقیق و اعمال آن در محاسبات سیستم آبیاری از اتلاف آب باران در هنگام بارندگی جلوگیری می‌کند.

رئیسمرکز رشد واحدهای فناور واحد لنجان نیز گفت: با استفاده از سیستم هوشمند آبیاری تحت فشار در شبکه آبیاری فضای سبز شهرهامی‌توان به میزان قابل توجهی در مصرف آب شیرین مورد نیاز فضای سبز شهرها صرفه‌جویی کرد یا با همان میزان آب به گسترش بیشتر فضای سبز شهری پرداخت.

امیرحسین پاک‌شیر با بیان عملکرد شرکت‌ها و مؤسسات دانش‌بنیان اظهار کرد: شرکت‌های دانش‌بنیان، مؤسسهخصوصی و یا تعاونی هستند که به‌منظور تحقق اهداف علمی و اقتصادی شامل گسترش و کاربرد اختراع و نوآوری، توسعه اقتصاد دانش‌محور، هم‌افزایی علم و ثروت، تجاری‌سازی نتایج تحقیق و توسعه در حوزه فناوری‌های برتر و با ارزش افزوده فراوان به‌ویژه در تولید نرم‌افزارهای مربوط، تشکیل شده است.

پاک‌شیر مأموريت اصلی مراكز رشد را ايجاد فضای مناسب جهت تجاری‌سازیدستاوردهای تحقيقاتی و حمايت از توسعه كسب و كارهای دانش‌بنيان دانستو افزود: مركز رشد دانشگاه آزاد لنجان با ارائهخدمات حمايتی از ايجاد و توسعه کسب و کارهای جديد توسط كارآفرينان در قالب واحدهای نوپای فعال در حوزه فناوری‌های پيشرفته و اهداف اقتصادی مبتنی بر دانش و فناوری پشتيبانی میكند.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری آنا، تاریخ 19 آذر 97، کد مطلب: 342997:www.ana.ir


اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۱:۲۸ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۲
0
0
س.ح75
دستشون دردنکنه اما اختراع نکردن تولید کردن
کشورهای زیادی از این سیستم دارن اسثفاده میکنن
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین