پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۸۰۳۹۵
تاریخ انتشار : ۱۶ دی ۱۳۹۷ - ۱۵:۰۵
روزهای خوش‌خبر حوزه دفاعی نظامی کشور در ۴۰ سالگی انقلاب همچنان ادامه دارد. خبرهای خوش این حوزه مرهون تلاش‌های شبانه‌روزی متخصصان و مدیریت جهادی فرماندهان حوزه نظامی کشور است.
شعارسال:روزهای خوش‌خبر حوزه دفاعی نظامی کشور در ۴۰ سالگی انقلاب همچنان ادامه دارد. خبرهای خوش این حوزه مرهون تلاش‌های شبانه‌روزی متخصصان و مدیریت جهادی فرماندهان حوزه نظامی کشور است.


بعد از رونمایی از ناوشکن سهند، جنگنده کوثر، موشک‌های نقطه‌زن و موشک‌های هوا به هوای فکور در چهار ماه گذشته، همچنان روند تولید و رونمایی از دستاوردهای دفاعی در حوزه‌های مختلف زمینی، دریایی، هوایی و پدافندی ادامه دارد.

پنجشنبه هفته گذشته با حضور سرلشکر «محسن رضایی» فرمانده سپاه در دوران دفاع مقدس، ۱۲ دستاورد جدید نیروی زمینی سپاه به نمایش در آمدند.

این۱۲ دستاورد که در حوزه‌های مختلف راداری، انفجاری، پرتابگری، سامانه تصویربرداری، سامانه شلیک و همچنین تحقیقاتی به نمایش درآمدند گام مهمی در راستای چابک‌سازی نیروها و ارتقای توان رزم نیروی زمینی سپاه به حساب می‌آیند.


سامانه راکتی ۲۴۰ میلی‌متری حاوی بمبلت‌های فیوز دار
برد نهایی این سامانه راکتی ۴۰ کیلومتر و کالیبر راکت حامل آن ۵ هزار و ۲۰۰ متر گزارش شده است. وزن راکت حامل این سامانه ۴۰۴ کیلوگرم و نوع سنسور فاصله یاب آن نیز «بمبلت لیزری» است. عمق نفوذ سرجنگی بمبلت ۱۰۰ میلی‌متر گزارش شده است.

احتمال اصابت با پرتابگر هدف حداقل ۸۵ درصد و ارتفاع رهاسازی بمبلت ۲ هزار متر عنوان شده است. همچنین زمان عملکرد سیستم پس از برخورد با زمین ۱۰۰ ثانیه است.

خودروی تاکتیکی با قابلیت حمل سلاح و مجروح
خودروی تاکتیکی با قابلیت حمل موشک‌های ضد تانک و برانکاردهای کوچک حامل مجروحان، توسط نیروی زمینی سپاه تولید شده است.

تولید این خودرو گام مهمی در راستای چابک‌سازی نیرو و همچنین به‌سازی و افزایش توانایی نیروهای واکنش سریع نیروی زمینی سپاه قلمداد می‌شود.

سامانه موشک سهند ۳
برد این سامانه از ۸ هزار و ۱۰۰ تا ۵ هزار و ۱۵۰ متر بیان شده وسرعت خطی آن نیز به ۶۰۰ متر بر ثانیه می‌رسد.

همچنین سرعت دَوَران‌های سامانه بین ۱۲ تا ۲۴ دقیقه است و ارتفاع عملکرد آن نیز به بیش از ۲ هزار و ۳۰۰ متر می‌رسد.

وزن موشک این سامانه ۹ هزار و ۷۰۰ تا ۹ هزار و ۷۵۰ کیلوگرم بوده و حداقل ارتفاع عملکرد آن بین ۳۰ تا ۵۰ متر عنوان شده است.

حداقل بردسامانه موشک سهند ۳ کمتر از ۸۰۰ متر است و زمان خود کِششی آن به ۱۴ تا ۱۷ ثانیه می‌رسد. ضمن اینکه موتور این سامانه «دو وضعیتی» بوده وایمپالس کل موتور ۹.۹۱۲۸ نیوتن بر ثانیه است.

بمب هواسُر هدایت شونده جمرات
وزن کل این سامانه موشکی ۱۸ کیلوگرم عنوان شده است. وزن خالی این بمب ۱۲ کیلوگرم و وزن سرجنگی آن ۶ کیلوگرم است.

نوع هدایت این بمب به صورت «اینِرسی» بوده و حداقل سرعت رهاسازی آن به ۱۲۰ کیلومتر بر ساعت می‌رسد. ضمن اینکه پرنده حامل این بمب هم می‌تواند بالگرد باشد و هم جایروپلن.

پرتابگر هیدرونیوماتیک آرش
این پرتابگر که به صورت «تاکتیکی و چابک» با قابلیت اطمینان بالا تولید شده، توانایی پرتاب در محدوده وزن ۹۰ تا ۳۰۰ کیلوگرم و همچنین تنظیم زاویه پرتاب ۱۰ تا ۱۴ درصدی را داراست.

طول پرتابگر ۱۵۰ سانتی متر بوده و سرعت آن نیز به ۱۳۰ کیلومتر در ساعت می‌رسد. زمان آماده سازی پرتابگر آرش نیز بسیار سریع و کمتر از ۳۰ دقیقه تخمین زده شده است.

سیستم‌های تصویربرداری سیتی تراهرتز
فرکانس کار این سیستم تصویربرداری ۱۰۰ گیگاهرتز بوده و فرستنده آن نیز از نوع «دیود ایمپت» است.

گیرنده این سیستم تصویربرداری به صورت «آشکارسازی نیمه هادی» تولید شده و تعداد گیرنده‌های آن به عدد ۱۰۰ می‌رسد.

ابعاد بخش آشکارساز «سیستم‌های تصویربرداری سیتی تراهرتز» ۴۵۰ در ۹۰ در ۱۰۰ عنوان شده است. همچنین ابعاد این دستگاه ۸۰۰ در ۱۰۰ در ۵۰۰ بیان شده است. سرعت اسکن این سیستم به ۱ متر بر ثانیه می‌رسد.

شبیه‌ساز میدان مین
این شبیه‌ساز دارای قابلیت «امکان طراحی میدان مین» و همچنین «تمرین در شرایط مختلف با به کارگیری انواع مین و تله‌های موجود در سامانه» است.

این سامانه که برای استقرار، کشف و پاکسازی میادین مین کاربرد دارد، می‌تواند در زمینه وقوع شبیه ساز انفجار در میدان با پوشش گرد و خاک زمین و سیستم صوتی توسط باندهای تعبیه شده نیز فعالیت داشته باشد.

تولید سوخت‌های جامد دوپایه با ایمپالس ویژه
هدف از اجرای این طرح از سوی نیروی زمینی سپاه، بررسی روش‌های تولید و اجرای مختلف پیشرانه‌های جامد دو پایه با فرمولاسیون متفاوت و همچنین بررسی روش‌های کنترل کیفیت آن‌ها و ارائه راهکار مناسب جهت کاهش پس سوزی عنوان شده است.

رادار مراقبت زمینی طارق ۳
این رادار با قابلیت‌هایی همچون «حمل توسط نفر»، «آشکارسازی اهداف زمینی با آستانه تطبیقی»، «کنترل از راه دور و عملکرد تحت شبکه» و همچنین «قابلیت‌های مقابله با هدف» طراحی و تولید شده است.

وزن این رادار کمتر از ۲۰ کیلوگرم بوده و دقت اندازه‌گیری آن نیز ۳۰ متر گزارش شده است.

مولتی روتور مسلح به سلاح و بمب
طول محور «مولتی روتور مسلح به سلاح و بمب» ۱ هزار و ۲۰۰ میلی‌متر بیان شده است.

وزن قابل حمل این مولتی روتور، ۵ کیلوگرم و وزن کل آن ۱۴ کیلوگرم عنوان شده است. زمان پرواز این مولتی روتور نیز ۲۰ دقیقه است.

سامانه توپ سه لول چرخشی
کالیبر این سامانه ۲۳ میلی‌متری بوده و نرخ شلیک آن ۱ هزار و ۵۰۰ تا هزار و ۶۰۰ تیر در دقیقه است.

وزن توپ این سامانه ۱۱۵ تا ۱۲۰ کیلوگرم و طول سلاح آن نیز بین ۱۷۰ تا ۱۸۰ سانتی متر گزارش شده است. همچنین این سامانه قابلیت نصب روی بالگرد و قایق را دارد.

تیر بار لول چرخشی ۷.۱۲ میلی‌متری
این تیربار با کالیبر ۷.۱۲ در ۱۰۸ میلی متر، دارای ۶ لوله است و سیستم عملکرد آن نیز به صورت تیربار الکترونیکی گزارش شده است.

طول این تیربار ۱۴۵ سانتی متر و نرخ شلیک ۳ هزار و ۶۰۰ تا ۴ هزار و ۲۰۰ تیر در دقیقه است.

شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری خبر آنلاین ، تاریخ انتشار15دی 97، کدخبر: 1219392، www.khabaronline.ir

اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین