شعارسال : هفتمین انتخابات اعضاء سازمان نظام مهندسی ساختمان گیلان در هفته گذشته بدلیل بروز مشکلاتی که منجر به توقف فرایند برگزاری انتخابات شده بود، امروز مجدد در سالن ورزشی شهید دهگان به صورت دستی برگزار شد و دقایقی پیش بر اساس آخرین شنیده ها در رشته عمران :عبدالرضا قاسمیان،سینا مقدادی،ایرج پور نصیری و ساعد دست پیمان و هدی پور غفار در رشته معماری:مهرداد کاظمی و رضا رمضان نژاد،در رشته برق:کیانوش علی پور و مجتبی نصر شهرسازی سید مسعود موسوی ،در رشته مکانیک: فرشید رجبی در رشته ترافیک :علی مبصر ودر رشته نقشه برداری: سعید بدوی با اکثریت آرا منتخب اعضا نظام مهندسی گیلان شدند.
به گزارش ایسنا؛ پس از اتمام رای گیری نتیجه ابتدایی انتخابات اعلام می شود و تا زمان اعطای حکم برای اعضای جدید هیئت مدیره نظام مهندسی ساختمان از سوی وزیر راه و شهرسازی، هیئت مدیره قبلی، مدیریت امور را برعهده دارند.
در این دوره 5 نفر در رشته عمران، 2 نفر در رشته معماری،2 نفر در رشته برق،1 نفر در رشته مکانیک،1 نفر در رشته نقشه برداری،1نفر در رشته شهرسازی و1نفر در رشته ترافیک به عنوان نفرات اصلی و برای هرکدام از این شاخه ها یک نفر علی البدل برای یک دوره سه ساله انتخاب شدند.
با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از وب سايت خبرگزاری دانشجویان ایران "ایسنا" استان گیلان ، تاریخ انتشار پنجشنبه 23 مهر 1394 ، کد مطلب : 947-52489-5 : www.gilan.isna.ir