پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۸۵۰۱۰
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۰۶ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۰:۱۹
رئیس اداره سرطان وزارت بهداشت گفت: سالانه ۱۱۰هزار مورد جدید ابتلا به سرطان در کشور اتفاق می افتد. شیوع سرطان در دنیا رو به افزایش است و در ایران با توجه به اینکه هرم سنی جوانی داریم و جمعیت سالمند رو به افزایش است، در آینده بروز سرطان در کشور قابل ملاحظه‌ خواهد بود.

شعار سال: علی قنبری مطلق روز پنجشنبه در حاشیه اولین کنفرانس مراقبت‌های دهان و دندان از بیماران سرطانی افزود: بیماری سرطان چند عاملی است، اما وقتی مجموعه عوامل در کنار هم قرار می‌ گیرند سرطان بروز می‌کند و برخی عوامل مانند سبک زندگی نادرست، چاقی، اضافه وزن، بی تحرکی، مصرف سیگار و دخانیات و قلیان، تغذیه ناسالم مانند مصرف غذا‌های کبابی، سوخته و پرچرب خطر ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهند.

*عارضه های دهانی و دندانی در مبتلایان به سرطان

وی بیان کرد: یکی از عوارض سرطان، عارضه‌ های دهانی و دندانی هستند که درمان‌ هایی مانند شیمی درمانی و رادیوتراپی موجب بروز این عارضه‌ ها می‌ شوند که علاوه بر درد موجب اختلال در تغذیه بیماران می‌شود. بیماران سرطانی به دلیل آنکه شرایط ویژه‌ ای دارند باید تغذیه خوبی داشته باشند و به همین دلیل باید به سلامت دهان و دندان بیماران توجه کنیم.

قنبری مطلق ادامه داد: درمان بیماران سرطانی در تیم ‌های چند تخصصی انجام می‌شود و ما کنفرانس مراقبت‌ های دهان و دندان در بیماران سرطانی را برگزار کردیم تا با دیدگاه‌ های دو گروه آنکولوژی و دهان و دندان بیشتر آشنا شویم و فراگیران از دانشگاه‌های علوم پزشکی بهترین راهکارها را برای بیماران سرطانی بکار برند.

رئیس اداره سرطان وزارت بهداشت با اشاره به عوارض دهانی و دندانی سرطان گفت: بر اثر درمان‌ های سیستمیک مثل شیمی درمانی ممکن است عوارض دهانی رخ دهد و از جمله آنها می‌ توان به خشکی دهان اشاره کرد که مهم‌ترین عارضه دهانی در بیماران سرطانی است.

* سرطان در کودکان

قنبری مطلق درباره میزان سرطان در کودکان اظهار داشت: شیوع سرطان در کودکان بسیار کم است و سه تا پنج درصد موارد سرطان در کودکان بروز می‌کند و به جز عوامل محیطی، عوامل ژنتیکی و ارثی نیز در بروز سرطان در کودکان موثر هستند.

وی افزود: آگاهی از علائم سرطان می‌تواند در تشخیص و درمان سرطان کودکان کمک کننده باشد؛ البته میزان درمان پذیری سرطان کودکان بسیار بالاست و بیش از 70 درصد سرطان‌های کودکان بهبود پیدا می‌کند.

* پیشگیری از سرطان

رئیس اداره سرطان وزارت بهداشت بیان کرد: 40 تا 50 درصد از سرطان‌ها قابل پیشگیری هستند. این عدد قابل توجهی است و نشان می‌دهد که باید به پیشگیری از سرطان توجه ویژه‌ای داشت.

قنبری مطلق با اشاره به آغاز هفته مبارزه با سرطان افزود: فعالیت‌های زیادی در این هفته در حوزه سرطان انجام می‌شود و مهمترین نکته این است که از مردم خواهش می‌کنیم تا باورهایشان را در مورد سرطان اصلاح کنند. زیرا نیمی از سرطان‌ها قابل پیشگیری هستند.

رئیس اداره سرطان وزارت بهداشت ادامه داد: ما باید به سلامت خودمان بیشتر توجه کنیم و از عادات بد دوری کنیم. همچنین شیوه زندگی اجتماعی را اصلاح کنیم و با مردم مهربان‌تر باشیم. زیرا در این صورت استرس‌های اجتماعی کمتر و موارد بروز سرطان کاهش پیدا می‌کند.

وی اظهار داشت: امیدواریم افزون بر مردم، مسئولان نیز نقش خود را در کمپین مبارزه با سرطان به درستی انجام دهند و به ویژه در مداخلات مربوط به آلودگی هوا و کیفیت خودرو‌ها به خوبی عمل کنند.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از وبسایت اقتصاد نیوز، تاریخ 4 بهمن 97، کد مطلب: 264460: www.eghtesadnews.com


اخبار مرتبط
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۲۱ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۶
0
0
این آمار واقعا وحشتناکه
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین