پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۸۸۳۲۹
تاریخ انتشار : ۲۲ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۰:۰۷

جزئیات درگیری در زندان زنان قرچک

پروانه مافی نماینده مجلس: عفو عمومی شامل زندانیانی که جرمشان مواد مخدر بوده نمی شود در نتیجه تعدادی از زنانی که مرتکب چنین جرمی شدند، شروع به سر و صدا کرده و نظم زندان را برهم ریختند.

شعار سال: پروانه مافی نماینده مجلس درباره درگیری در زندان زنان قرچک تهران گفت: وضعیت در زندان به حالت قبلی بازگشته و اوضاع آرام و تحت کنترل است.

چون عفو عمومی شامل زندانیانی که جرمشان مواد مخدر بوده نمی شود در نتیجه تعدادی از زنانی که مرتکب چنین جرمی شدند، شروع به سر و صدا کرده و نظم زندان را برهم ریختند.

در نتیجه درگیری هایی که به وجود می‌آید، چند نفر آسیب دیدند. اخبار کاملی هنوز به دست ما نرسیده است چراکه با رابط پارلمانی سازمان زندان ها نتوانستیم صحبت کنیم.

وضعیت در زندان به حالت قبلی بازگشته و اوضاع آرام و تحت کنترل است.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از سایت تحلیلی خبری عصر ایران، تاریخ 20 بهمن 97، کد مطلب: 458437: www.asriran.com


خبرهای مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین