شعارسال: ابراهیم الجعفری وزیر امور خارجه عراق روز دوشنبه اعلام کرد که سردار قاسم سلیمانی فرمانده سپاه قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران به عنوان مستشار نظامی دولت عراق در این کشور فعالیت می کند.
ابراهیم الجعفری در کنفرانسی خبری اظهار داشت که فعالیت سردار سلیمانی در اراضی عراق با اطلاع و تدبیر کامل دولت این کشور انجام شده است. وی همچنین افزود که بغداد به نیابت از کشورهای جهان با گروه تروریستی داعش می جنگد و عناصر این گروه تروریستی از حدود ۱۰۰ کشور هستند.
الجعفری تاکید کرد که تاخیر در بازپس گیری کنترل شهر فلوجه از لوث داعش لوث به اهتمام نیروهای عراقی به حفظ جان غیرنظامیان حاضر در این شهر که گروه تروریستی داعش از آنها به عنوان سپر انسانی استفاده می کند بازمی گردد.
لازم به ذکر است که نیروهای عراقی روز ۲۳ آوریل گذشته عملیات نظامی برای بازپس گیری فلوجه دومین شهر بزرگ تحت سیطره داعش پس از موصل را که پایگاه اصلی این گروه تروریستی در عراق بشمار می رود، آغاز کردند.
با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از خبرگزاری مهر، تاريخ انتشار: 18خرداد 1395، کد خبر: 3678400، www. mehrnews.com