پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۱۵۴۰۰
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار : ۰۱ تير ۱۳۹۸ - ۱۲:۴۸
حکایت زندگی شهید قاسم شیرعلی نیا ، شنیدنی است. از صومعه سرا تا تهران. از تهران تا جزایر مجنون و گمنامی که ادامه دارد. پس از باز شدن دانشگاه‌ها مدت کوتاهی به دانشگاه بازگشت و در این مدت نیز آرام و قرار نداشت با اینکه در این فاصله ازدواج‌کرده بود صاحب فرزندی ۹ ماهه بود(احمد). در دهم اسفند ۱۳۶۲ به‌صورت انفرادی و ناشناس عازم جبهه جنوب شد و سرانجام در تاریخ هجدهم اسفند ماه سال ۱۳۶۲، پس از یک رویایی سخت با دشمن بعثی در جزیرۀ مجنون در عملیّات خیبر به فیض شهادت نائل آمد(برخی روایت ها ،حکایت از اسارت شهید می کنند). گروه تفحّص پس از پاکسازی منطقه، تلاش زیادی برای یافتن پیکر مطهر شهید شیرعلی نیا نمودند، امّا جسد او را نیافتند؛ و به این ترتیب، پیکر پاکش مفقود و خودش جاویدالاثر شد.

شعارسال: دانشجویان مکتب شهادت، به‌عنوان علمداران جبهه علم، فرهنگ و مقاومت، اسطوره‌هایی هستند که تنها به عصر خود اختصاص نداشتند. در سنگر علم با سلاح قلم، در سنگر فرهنگ با سلاح اخلاق، عقیده و ایمان و در سنگر مقاومت با سلاح جنگ، جهاد کردند تا عاقبت خالصانه به دیدار معبود شتافتند. جبهه‌های جنگ، فقط تیر و ترکش نبود؛ جبهه‌های جنگ، دانشگاه اخلاق بود. دانشگاهی انسان‌ساز؛ دانشگاهی که در مدت کوتاهی یک سرباز صفر را به استراتژیست بزرگ جنگی تبدیل کرد. دانشگاهی بود که شناسنامه دانشجویانش قرآن بود؛ دانشگاهی که دانشجویانش رفتند تا خط امام بماند؛ دانشگاهی که برخی فارغ‌التحصیلانش پس از ۲۸ سال به خانه برگشتند و بسیاری هم بازنگشتند؛ آری، دانشجویان مکتب شهادت تا ابد الگوی جوانان آزاداندیش در هرکجای جهان خواهند بود. متن حاضر، اشاره به خلاصه‌ای از زندگینامه شهيد قاسم شيرعلی نيا دارد.
 
دانشجوی دلیری که از میدان نبرد بازنگشت و گمنام ماند
 

شهيد قاسم شيرعلی نيا ۳ فروردین ۱۳۴۰ در خانواده مذهبی و مؤمن در صومعه سرا گیلان ديده به جهان گشود. عشق و علاقه به علم و دانش از كودكی در او موج می زد. تحصيلات ابتدايی و راهنمايی و دبيرستان را با موفقيت پشت سر گذاشت و توانست ديپلم را با موفقيت كامل به اتمام رساند. قاسم، سال ۵۸ در دانشکده علوم پزشکی دانشگاه تهران به‌عنوان دانشجوی بهداشت محیط پذیرفته شد و با شروع جنگ تحمیلی به‌عنوان داوطلب در سپاه پاسداران ثبت‌نام کرد.

دانشجوی دلیری که از میدان نبرد بازنگشت

وی پس از تحقیقات بسیار پیچیده از طرف سپاه به‌راحتی پذیرفته شد و دوران آموزشی بسیار سختی را با آموزش‌های سنگین گذراند.

دانشجوی دلیری که از میدان نبرد بازنگشت

در زمان بنی‌صدر ، تقاضای آموزش پرواز با بالگرد را از طرف گروه شان مطرح کردند که با مخالفت شدید بنی صدر مواجه شدند. شهید شیرعلی نیا در جنگ تحمیلی داوطلبانه به جبهه‌های سرپل ذهاب اعزام‌شده و دوستان او از جسارت و ازخودگذشتگی ایشان صحبت می‌کردند. به نقل از یکی از هم‌رزمانش وقتی شب همه در خواب بودند درحالی‌که آستین‌ها را بالا می‌زد تا بتواند به‌راحتی سیم‌های خاردار را تشخیص داده و از آن‌ها بگذر به خط دشمن می‌زد تا جنازه‌های شهدا را که بر جامانده به این‌سو حمل کرده و می‌گفت می‌خواهم مادران را از چشم‌انتظاری نجات دهم. پس از باز شدن دانشگاه‌ها مدت کوتاهی به دانشگاه بازگشت و در این مدت نیز آرام و قرار نداشت با اینکه در این فاصله ازدواج‌کرده بود صاحب فرزندی ۹ ماهه بود(احمد). در دهم اسفند ۱۳۶۲ به‌صورت انفرادی و ناشناس عازم جبهه جنوب شد و سرانجام در تاریخ هجدهم اسفند ماه سال ۱۳۶۲، پس از یک رویایی سخت با دشمن بعثی در جزیرۀ مجنون در عملیّات خیبر به فیض شهادت نائل آمد(برخی روایت ها ،حکایت از اسارت شهید می کنند). گروه تفحّص پس از پاکسازی منطقه، تلاش زیادی برای یافتن پیکر مطهر شهید شیرعلی نیا نمودند، امّا جسد او را نیافتند؛ و به این ترتیب، پیکر پاکش مفقود و خودش جاویدالاثر شد.

قسمتی از وصيت نامه شهيد

خداوندا عمل مان را از ریا و دورویی پاکساز، تا تنها برای تو زندگی کنیم، برای تو هجرت کنیم و برای تو بمیریم. زیرا که غایت همه تویی و تویی مظهر هستی و قدر و کرم. خداوندا جرأت نمی کنم خود را پاسدار اسلام بنامم زیرا که بار گناه بر دوشم سنگینی می کند. اما تویی که راه توبه را باز گذاشته ای و به آنان که مهاجرت می کنند و با دشمنان تو جهاد می کنند مژده بهشت داده ای. خداوندا تو نیک می دانی که من در بهترین لحظات عمرم همیشه آرزوی شهادت کرده ام و از تو درخواست نموده ام که مرگم را شهادت در راه خودت قرار دهی. زیرا هیچ وسیله ای بهتر از این برای لقای رویت پیدا نکرده ام و از آخرت و عواقب اعمالم سخت بیمناکم. اول توصیه ام به شما مومنان و همرزمان اینست که افراد را از روی حق بشناسید نه حق را از روی افراد و برای بهتر شناختن حق برای خود اسوه و الگو انتخاب کنید. براستی چه اسوه ای از امام کبیر، خمینی بت شکن که وارث پیغمبر و ائمه اطهار است در این زمان والاتر است؟

باید گوش به فرمان امام عصر بود و بر علیه طاغوت و کشورهای مزدور به پا خاست زیرا آنها نیتی به جز از میان بردن اسلام و رهبران دینی ما ندارند پس باید هوشیار و آگاه بود و در کنار قرآن و استعانت از پرودگار پیرو خط امام باشیم و نگذاریم دشمنان به ناموس و کشور عزیزمان دست درازی کنند.

شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات بر گرفته از خبرگزاری آنا ، تاریخ انتشار: 1 تیر 1398 ، کدخبر: 399695 ، www.ana.ir / سایر منابع. 

اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۳۸ - ۱۴۰۲/۰۹/۲۶
0
0
شماره پایان نامه: 39145
پديدآور: شیرعلی نیا، احمد
عنوان: بررسی و تحلیل آسیب پذیری برنامه ها در محیط شبکه.
نام دانشگاه/پژوهشگاه: صنعتی شریف
سال اخذ مدرك: 1387.
نام دانشکده: مهندسی کامپیوتر
مقطع: کارشناسی ارشد
گرایش: نرم افزار
توصیف ظاهری: 88ص.: جدول، نمودار، کتابنامه؛ چکیده به فارسی و انگلیسی
توصیفگر: آسیب پذیری امنیتی Security Vulnerability
توصیفگر: تحلیل آسیب پذیری Vulnerability Analysis
توصیفگر: آسیب پذیری برنامه های کاربردی Application Vulnerability
توصیفگر: امنیت برنامه های کاربردی Application Security
توصیفگر: مدل اثرگذاری داده Data Affecting Model
استاد راهنما. جلیلی، رسول
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۳۹ - ۱۴۰۲/۰۹/۲۶
خواستم بگم پسرشون احمدآقا،گویا ارشدش رو هم گرفته توی سال 1387 . عضو انجمن رمز ایرانه و در سال 1388 در تیم تدوین واژه نامه و فرهنگ امنیت فضای تولید و تبادل اطلاعات هم حضور داشته و دکتر عارف ازشون تشکر هم کردند.
مدیر پایگاه

سلام 
از کجا می دانید که تشابه اسمی نباشد؟ 

ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۰۵ - ۱۴۰۲/۰۹/۲۶
سال 1362 احمد 9 ماهه بود که پدرش شهید قاسم به جبهه اعزام شد. سال اخذ مدرک کارشناسی ارشد احمد هم 1387 است. خودتان حساب کنید.
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین