پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
چهارشنبه ۱۴ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 04
کد خبر: ۲۱۶۰۷۸
تاریخ انتشار : ۰۴ تير ۱۳۹۸ - ۰۸:۳۳
جمعی از اساتید دانشگاه بناب صبح امروز با حضور در مقابل وزارت علوم به تخلفات صورت گرفته در این دانشگاه اعتراض کردند.

شعار سال: یکی از این اساتید که در این تجمع مسالمت‌آمیز حضور داشت، در این باره گفت: چند مشکل جدی در دانشگاه بناب وجود دارد رئیس دانشگاه در دوران ریاست کوتاه خود تخلفات زیادی داشته است.

وی در ادامه افزود: تبعیض‌های روشنی در دانشگاه صورت می‌گیرد، مسئولان دانشگاه اگر از فردی خوشش بیاد در تمام مراحل کاری با آن کنار می‌آیند و اگر از کسی خوشش نیاید به هر نحوی وی را اذیت می‌کند.

استاد دانشگاه بناب خاطرنشان کرد: در تصمیمات قانونی دانشگاه برحسب علاقه شخصی عمل می‌کند.
چندین بار است که تخلفات رئیس دانشگاه را در وزارت علوم بیان کردیم، اما تاکنون جوابی نگرفتیم.

این استاد دانشگاه تصریح کرد: یکی از مشکلات ما این است که خود رئیس دانشگاه بر اساس رای گیری جمعی هیئت علمی انتخاب نشده است انتخابات او به این گونه بوده که حدود
۱۵ نفر از اعضای هئیت علمی در خارج از دانشگاه قرار گذاشتند و از بین خود یک نفر را انتخاب کردند و رای گیری جمعی صورت نگرفته است.

این استاد دانشگاه اظهار کرد: این اتفاقات در حالی بود که رئیس دانشگاه باید طبق آرای هئیت علمی مشخص شود.

وی گفت: متاسفانه رئیس دانشگاه اجازه می‌دهد مسئولان استانی در کوچکترین جزئیات مسائل دانشگاه دخالت کنند.

این استاد دانشگاه در خاتمه بیان کرد: ما از وزیرعلوم می‌خواهیم طبق قانون به تخلفات رئیس دانشگاه بناب رسیدگی کنند همچنین باید رئیس دانشگاه تغییر کند.

خاطرنشان می شود، عکس خبر تزئینی است.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری دانشجو، تاریخ 2 تیر 98، کد مطلب: 772971:www.snn.ir


اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین