پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۱۶۸۶۷
تاریخ انتشار : ۰۷ تير ۱۳۹۸ - ۲۳:۵۳
حسینعلی حاجی دلیگانی عضو فراکسیون ولایی مجلس گفت: از هر زاویه ای که بررسی کنیم حضور بانوان پلیس در ماشین های گشت نیروی انتظامی کار بسیار خوبی است و حضورشان در ماشین های گشت یک امر ضروری است.
 شعار سال :عضو فراکسیون ولایی مجلس گفت: از هر زاویه ای که بررسی کنیم حضور بانوان پلیس در ماشین های گشت نیروی انتظامی کار بسیار خوبی است و حضورشان در ماشین های گشت یک امر ضروری است.
ضرورت حضور بانوان پلیس در ماشین های گشت نیروی انتظامی
حسینعلی حاجی دلیگانی به اهمیت و لزوم حفظ جایگاه نیروی انتظامی اشاره کرد و گفت: قطعا نباید نیروهایی که مسئولیت برقراری امنیت را عهده دار هستند از راه های گوناگون مورد هجوم برخی از افراد واقع شوند.

وی افزود: اگر یک مامور انتظامی تخلفی انجام داد راه آن برخورد آنی و در صحنه با مامور نیست بلکه روش آن طرح گزارش و ارائه شکایت در دادسرای انتظامی است که با دقت به اینچنین مسائل پیش آمده رسیدگی خواهند شد.

هجوم به نیروی انتظامی سبب می شود تا دود آن در چشم مردم برود

عضو فراکسیون ولایی مجلس تصریح کرد: براساس طراحی هایی که در حال شکل گیری است به نیروی انتظامی هجمه برده می شود این در حالی است که دود تضعیف نیروی انتظامی در چشم مردم می رود.

عدم حضور نیروهای انتظامی در سطح جامعه سبب ایجاد ناامنی می شود

نماینده مردم شاهین شهر در ادامه افزود: اگر وجود نیروهای انتظامی که با ایثار و فداکاری خود سبب امنیت می شوند کم رنگ بشود و به گونه ای حضور نداشته باشند؛ قطعا باعث هرج و مرج در اجتماع می شود و دیگر سنگ بر روی سنگ نمی ماند.

نیروی انتظامی باید بانوان پلیس را در ماشین های گشت پلیس به همراه خود داشته باشد

این نماینده مردم در مجلس دهم به لزوم حضور بانوان پلیس در ماشین های گشت نیروی انتظامی اشاره و تاکید کرد: نیروی انتظامی باید بانوان پلیس را در ماشین های گشت خود به همراه خود داشته باشد چرا که نیمی از افراد جامعه را بانوان تشکیل می دهند و این کار سبب می شود که بانوان مستیقما با پلیس زن در ارتباط باشند و منجر به سهولت کار آنها هم خواهد شد.

عضو مجمع نمایندگان اصفهان افزود: از هر زاویه ای که بررسی کنیم حضور بانوان پلیس در شهرکار بسیار درستی است و حضور پلیس زن در ماشین های گشت نیروی انتظامی یک امر ضروری است.

شعار سال،با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری خانه ملت،تاریخ انتشار:7تیر1398،کدخبر:429340،www.icana.ir
اخبار مرتبط
برگزیده ها
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین