پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
يکشنبه ۲۲ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 13
کد خبر: ۲۲۴۶۹۱
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۲ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۴:۰۱
پس از اینکه دونالد ترامپ رییس جمهور آمریکا با صراحت از جنگ تجاری علیه چین و آلمان گفت و در دو سال اخیر نیز چین را در موقعیت دشواری قرار داده است به نظر می رسد حالا استفاده از ابزار تجارت خارجی به یک رفتار تبدیل شده است .در روزهای گذشته خبر رسیده است که ژاپن از تصمیم این کشور برای خارج ساختن نام کره جنوبی از فهرست "سفید" شرکای تجاری مورد اعتماد خود خبر داده است. این تصمیم موجب عمیق‌تر شدن تنش میان توکیو و سئول شده است.
شعار سال: پس از اینکه دونالد ترامپ رییس جمهور آمریکا با صراحت از جنگ تجاری علیه چین و آلمان گفت و در دو سال اخیر نیز چین را در موقعیت دشواری قرار داده است به نظر می رسد حالا استفاده از ابزار تجارت خارجی به یک رفتار تبدیل شده است .

این اتفاق البته می تواند جرقه های سایر نبردها را درجهان بزند و جنگ راحتی به عرصه نظامی بکشاند. در روزهای گذشته خبر رسیده است که ژاپن از تصمیم این کشور برای خارج ساختن نام کره جنوبی از فهرست "سفید" شرکای تجاری مورد اعتماد خود خبر داده است. این تصمیم موجب عمیق‌تر شدن تنش میان توکیو و سئول شده است.در فهرست سفید شرکای تجاری ژاپن، 27 کشور حضور دارند اما کره جنوبی نخستین کشوری است که نامش از این فهرست سفید ژاپن خارج شده است.صنایع مرتبط با فن آوری برای کره جنوبی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است اما ژاپن از یک ماه پیش خبر داده بود که قوانین این کشور در ارتباط با صادرات مواد مهم برای تولیدکنندگان فناوری در کره جنوبی را سخت تر کرده است.کره جنوبی این تصمیم ژاپن را ناعادلانه دانسته است.کره جنوبی روز جمعه ۲ اوت در واکنش به دور جدید تنش‌های تجاری با ژاپن گفت یک بار دیگر از کشور همسایه خود شکست نخواهد خورد.مون جائه‌-این، رئیس‌جمهور کره‌جنوبی در جریان نشست کابینه که به صورت زنده از تلویزیون این کشور پخش می‌شد تهدید کرد که در صورت اجرایی شدن مصوبه هیات دولت ژاپن مبنی بر حذف کره‌جنوبی از لیست اولویت‌های صادراتی این کشور از تاریخ ۲۸ اوت، سئول اقدامات تقابلی را در دستور کار قرار خواهد داد.برداشته‌شدن اسم کره‌جنوبی از فهرست مقاصد صادراتی برگزیده موسوم به «لیست سفید» باعث خواهد شد بعضی از صادرکنندگان ژاپنی قبل از کسب مجوز، با کارهای اداری بیشتر و همچنین بازبینی در محل مواجه شوند؛ امری که احتمالا روند صادرات اقلام را در مقیاس گسترده کند خواهد کرد.تنش میان دو کشور از زمان مطرح شدن بحث «زنان آسایشگر» در سال گذشته بالا گرفته است. با این حال اظهارات اخیر رئیس‌جمهور کره جنوبی دائر بر اجازه ندادن این کشور به «شکستی دوباره در برابر ژاپن» شدیدترین اظهارات در نوع خود طی مدت اخیر به شمار می‌رود.ژاپن در دوره‌ای پیش از جنگ جهانی دوم شبه جزیره کره را به استعمار خود درآورده بود.رئیس‌جمهور کره با «آزار خودخواهانه» توصیف کردن تصمیم ژاپن، آن را حرکتی خواند که می‌تواند زنجیره جهانی گردش کالا را با خطر مواجه کند.وزیر دارایی کره‌جنوبی نیز گفت که اقدامات تقابلی این کشور می‌تواند شامل حذف نام ژاپن از لیست شرکای مهم تجاری سئول و شکایت بردن به سازمان تجارت جهانی باشد.کره‌جنوبی سالانه ۱۱ میلیارد دلار اقلام سیلیکونی، شامل قطعات نیمه‌هادی و چیپ‌های الکترونیکی از ژاپن وارد می‌کند که این مبلغ یک ‌پنجم کل صادرات ژاپن را تشکیل می‌دهد.هیروشیگ سکو، وزیر صنایع ژاپن پیش‌تر گفته بود تصمیم تازه به دلایل امنیت ملی اتخاذ شده است و توکیو نمی‌خواهد به روابط دو کشور آسیب بزند.ایالات متحده که هم‌پیمان عمده دو کشور محسوب می‌شود با ابراز نگرانی از وضعیت موجود، از دو طرف خواست که طی قراردادی استاندارد با یکدیگر تفاهم کنند.

شعار سال،با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از سایت خبری تحلیلی ساعت24،تاریخ انتشار:12مرداد1398،کدخبر:455008،www.saat24.news
اخبار مرتبط
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۰۸ - ۱۳۹۸/۰۵/۱۲
0
0
جنک های تجاری که داره پیش میاد معلوم نیست به نفع چه کشورهایی اس
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین