پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
چهارشنبه ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 24
کد خبر: ۲۲۸۲۲۹
تاریخ انتشار : ۲۹ مرداد ۱۳۹۸ - ۲۳:۵۶
نایب‌رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس گفت: 13 شرکت دولتی با ارز تخصیص‌یافته توسط بانک مرکزی قریب به 500 هزار تن ذرت آلوده به سم آلفاتوکسین را وارد کشور کرده‌اند.نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: از این 491 هزار تن ذرت آلوده 350 هزار تن در کشور توزیع شده و متأسفانه باید بگویم که هر دامی که این ذرت‌ها برایش استفاده شده باشد، شیر و محصولات لبنی آن آلوده به این سم می‌شود.

شعار سال: امیر خجسته گفت: 13 شرکت دولتی با 35 میلیون دلار ارز تخصیص‌یافته توسط بانک مرکزی در سال 95، 491 هزار تن ذرت آلوده به سم آلفاتوکسین را وارد کشور کردند.

وی افزود:‌ این محموله 491 هزار تنی در سال 95 از کشور برزیل و از طریق بندر امام خمینی (ره) وارد کشور شده است که طبق مستندات این ذرت‌ها از بدو ورود آلوده به سم آلفاتوکسین بوده است.

نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: از این 491 هزار تن ذرت آلوده 350 هزار تن در کشور توزیع شده و متأسفانه باید بگویم که هر دامی که این ذرت‌ها برایش استفاده شده باشد، شیر و محصولات لبنی آن آلوده به این سم می‌شود.

خجسته اظهار داشت: آنچه که پیش از این در گزارش‌های خبری تحت عنوان واردات 140 هزار تن ذرت آلوده در گمرک بندر امام (ره) منتشر شده، مابقی آن 491 هزار تن ذرت آلوده‌ای است که در بالا ذکر شد که درباره این 141 هزار تن هم تخلفاتی صورت گرفته است.

وی خاطرنشان کرد: ذرت‌های وارد شده نه دارای گواهی تأیید بهداشت برزیل از سازمان بین‌المللی SGS است و همانطور که در بالا ذکر شد طبق مستندات این ذرت‌ها آلوده به سم آلفاتوکسین هستند و برای ذرت آلوده هم پولی پرداخت نمی‌شود پس باید شرکت‌های واردکننده بگویند که این پول را در کجا هزینه کرده‌اند؟

خجسته افزود: موضوع بعدی میزان ارز تخصیص یافته به خرید این ذرت‌ها و چگونگی هزینه‌کرد آن است که این شرکت‌ها باید مستندات خود را ارائه دهند که با چه قیمتی این ذرت‌ها را از کشور برزیل خریداری کرده‌اند.

نایت رئیس کمیسیون اصل نود در پایان گفت: این مقدار از ذرت‌ها به عنوان املاک تملیکی به مزایده گذاشته شده حال آنکه این ذرت‌ها هنوز به کشور وارد نشده که بخواهد جزو اموال تملیکی داخل کشور محسوب شود و به مزایده گذاشته شود.

سایت شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از سایت خبری جام جم آنلاین ، تاریخ انتشار 28مرداد 98، کد خبر: 3860262535858232053، www.jamejamonline.ir


اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین