پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۵۳۱۷۳
تاریخ انتشار : ۱۱ دی ۱۳۹۸ - ۱۱:۲۹

"رییس پروازی" این بار در وزنه برداری؟

ظاهرا رییس هیات وزنه‌برداری دامغان زیاد در این شهر حضور ندارد.چرا که تعدادی از ورزشکاران این شهرستان از این اتفاق گلایه دارند.

شعار سال: این هم از عجایب یکی از هیات‌های استانی در وزنه برداری ایران است. ماجرا از این قرار است که رشیدی رییس هیات دامغان ساکن تهران است و آن طور که ورزشکاران و پیشکسوتان این استان بیان کرده اند او اصلا در این شهرستان نیست که بتواند مشکلات شان را پیگیری کند.به گفته آنها زمانی هم که رییس هیات به استان می آید شاید هفته ای یک یا دو روز در هفته باشد که بدون شک فرصت کافی برای رسیدگی به امور برایش باقی نمی ماند.البته در وزنه برداری ایران آنقدر اتفاقات عجیب و غریب می‌افتد که شاید "پروازی"بودن رییس هیات دامغان چندان به چشم نیاید.
شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری خبرآنلاین، تاریخ 9 دی 98، کد مطلب: 1336889: www.khabaronline.ir

خبرهای مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین