پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۷۷۳۸۷
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۰۳ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۳
با وجود هشدار‌های پی در پی وزارت بهداشت درباره موج دوم شیوع کرونا، هنوز خیلی از شهروندان این بیماری را جدی نمی‌گیرند و همین امر موجب ایجاد ترافیک سنگینی در جاده‌های منتهی به شهر‌های شمالی شده است.
شعار سال: از چند روز قبل مسؤولان وزارت بهداشت از مردم خواستند فاصله‌گذاری اجتماعی را رعایت کنند و به سفر نروند، اما جاده‌های شمال کشور در ۲ روز گذشته مملو از مسافر بود تا زنگ خطر بلندتر از گذشته به صدا درآید. سرهنگ نادر رحمانی، رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس در این باره گفت: بر اساس آخرین گزارش‌های دریافتی هم‌اکنون (صبح دیروز) ترافیک در مسیر جنوب به شمال محور هراز از محدوده منظریه تا پلور و از تونل وانا تا بایجان، نیمه سنگین و طول محور پر حجم و روان گزارش شده است.
 
ترافیک در مسیر آزادراه تهران به شمال از تونل ۱۵ تا شهرستانک نیز نیمه سنگین است. رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا از ترافیک نیمه سنگین در مسیر جنوب به شمال محور کرج-چالوس نیز خبر داد و در این باره گفت: ترافیک در مسیر جنوب به شمال محور کرج-چالوس در محدوده آسارا تا پمپ بنزین نساء نیمه‌سنگین و طول محور پرحجم و روان گزارش شده است. محور قزوین به رشت از رودبار تا منجیل نیز پرحجم و روان گزارش شده و سایر محور‌های مواصلاتی کشور از جوی آرام و ترافیکی روان برخوردارند.

وزیر بهداشت اعلام کرد اگر موج جدید کرونا در کشور شروع شود روز‌های سختی در انتظار کشور خواهد بود.
سعید نمکی با تشریح آخرین وضعیت کرونا در کشور گفت: از مردم عزیز خواهش می‌کنم در تعطیلات عید فطر هم به مسافرت نروند. بزرگ‌ترین نگرانی ما این است که با عدم رعایت فاصله‌گذاری و پروتکل‌ها دوباره گرفتار پیک‌هایی از بیماری در کشور باشیم.

وزیر بهداشت افزود: در حال حاضر در استان خوزستان و بعضی از استان‌هایی که خیز‌های جدیدی از بیماری را برداشتند، می‌بینیم که کاملا منطبق بر عدم رعایت اصول و پروتکل‌ها بودند، لذا از مردم خواهش می‌کنم تعطیلات عید فطر را هم مانند سایر همراهی‌هایی که با مجموعه دولت و وزارت بهداشت داشتند، رعایت کنند و سفر نروند. سفر‌های جدید به معنای ابتلا‌های جدید به «کووید- ۱۹» است. وی عنوان کرد: در حال حاضر جمعیت کشور که هنوز به بیماری مبتلا نشده است، در بسیاری از مناطق، بیش از ۹۰ درصد است.
 
اگر اتفاق جدیدی بیفتد و خدای نکرده این گرفتاری باعث خیز جدید بیماری در کشور شود، واقعا برای بنده و همکارانم بسیار کار سخت و نفسگیری خواهد شد، ضمن اینکه عزیزانی که برای گذراندن اوقات خوش به سفر می‌روند، برای یک مدت طولانی بیماری را با خودشان به همراه می‌آورند، ضمن اینکه همه از این بستر جان سالم به در نمی‌برند. متاسفانه در بحران کرونا، تعداد قابل توجهی از هموطنان‌مان را از دست دادیم.

وزیر بهداشت تاکید کرد: از مردم درخواست دارم فعلا سفر نروند و در استان‌های قرمز که در حال حاضر برای ما مشکل‌ساز هستند، تردد نکنند. این تصور که با گرم شدن هوا بیماری مهار خواهد شد، یک خیال بسیار بیهوده است، استان‌های گرمسیر ما دچار بیماری هستند و خواهشم این است که هموطنان عزیز بیشتر همراهی کنند تا بتوانیم تا پایان خرداد شاهد وضعیت مطلوب‌تری باشیم.

 سفر به مناطق سفید کرونایی هم خطرناک است
 
غیر از وزیر بهداشت، سایر مسؤولان این وزارتخانه نیز از مردم درخواست کرده‌اند در تعطیلات خرداد به سفر نروند.
ایرج حریرچی، معاون کل وزارت بهداشت گفت: اصلی‌ترین عامل شیوع بیشتر کرونا، افزایش تعداد تماس افراد با دیگران است. وی با اشاره به فرارسیدن تعطیلات عید فطر، افزود: مردم از دید و بازدید محروم هستند و ما احساسات آن‌ها را درک می‌کنیم، اما به عنوان یک برادر از همه هموطنان خواهش می‌کنم به سفر‌های غیرضروری نروند. حریرچی ادامه داد: سفر به مناطق قرمز باعث می‌شود خودمان به خطر بیفتیم و سفر به مناطق سفید باعث می‌شود مردم آن شهر‌ها به خطر بیفتند. معاون کل وزارت بهداشت افزود: از مردم می‌خواهیم چند هفته‌ای به ما فرصت دهند تا بتوانیم خدمتگزاری خودمان را کامل کنیم.

 ۲۰ درصد موارد کرونا با علائم گوارشی شروع می‌شود

رئیس هفته سلامت گوارش گفت: ۲۰ درصد موارد کرونا در کشور با علائم گوارشی شروع می‌شود.
دکتر رضا ملک‌زاده در نشست خبری که به مناسبت هفته سلامت گوارش در پژوهشکده گوارش و کبد بیمارستان شریعتی تهران برگزار شد، افزود: در ابتدا که کرونا شروع شد، توجه افراد به مشکلات ریوی بود، اما در ادامه این بیماری با علائم دیگری همراه شد. وی با عنوان این مطلب که ویروس کرونا ۳ قسمت بدن را درگیر می‌کند، گفت: این ویروس از طریق بینی و حلق، ریه و دستگاه گوارش فرد را درگیر می‌کند. ملک‌زاده با اشاره به گزارش‌هایی از ابتلا به کرونا با علائم گوارشی در کشور، افزود: حدود ۲۰ درصد موارد کرونا در کشور با علائم گوارشی شروع می‌شود.
رئیس هفته سلامت گوارش گفت: علائم گوارشی بیماری کرونا با دل‌درد، اسهال و حالت تهوع همراه بوده و این در حالی است که حتی ریه فرد مبتلا درگیر نشده است.
ملک‌زاده همچنین به علائم کبدی در مواردی از ابتلا به کرونا اشاره کرد و افزود: علائم کبدی هم می‌تواند یکی از عوارض کرونا باشد.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از روزنامه دنیای اقتصاد، کد خبر: ۲۹۳۴، تاریخ انتشار: ۳ خرداد ۱۳۹۹، www.vatanemrooz.ir
اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Poland
۱۴:۱۷ - ۱۳۹۹/۰۳/۰۳
0
0
وجدانا مردم چطور جدی بگیرند وقتی همه محدودیت ها برداشته شده و همه جا باز شده ؟؟؟؟؟؟اگر حساسیت ایجاد می کردند مثل اون اوایل مسلما بیشتر رعایت می شد.البته مردم ما خسته اند.خسته روحی خسته اقتصاد.بی حس شده ایم در برابر هر چی سختی و بیماری
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین