پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۸۲۳۲۶
تاریخ انتشار : ۲۸ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۱۸
مدیرکل دفتر بازرسی و پاسخگویی به شکایات وزارت بهداشت با بیان اینکه عمده شکایات از بیمارستان‌‌ها به نحوه پرداخت هزینه‌ها بازمی‌گردد، گفت: عمده شکایت مردم در ۳ ماه گذشته، در مورد بیمارستان‌هایی بود که خدمات بستری بیماران کرونا انجام می‌دادند.
شعار سال: دکتر محمدحسین حیدری در نشست خبری در استودیو سلامت وزارت بهداشت ضمن تأکید بر تشدید اجرای پروتکل‌های بهداشتی و رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی از سوی مردم و اصناف، اظهار کرد: هم‌وطنانی که پروتکل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی را رعایت می‌کنند، در واقع به وزارت بهداشت و کادر درمان کشور کمک می‌کنند، چراکه با رعایت دقیق اصول بهداشتی، تعداد مبتلایان جدید پیدا نکرده و فشار کاری کادر درمان چندین برابر نمی‌شود.

وی افزود: از هم‌وطنان می‌خواهم که چنانچه در شهرهایی با وضعیت قرمز زندگی می‌کنند، به‌گونه‌ای رفتار کنند که وضعیت به سمت زرد و سفید پیش رود. همچنین، ساکنین شهرهای زرد و سفید نیز با هوشیاری کامل و رعایت اصول بهداشتی، می‌توانند وضعیت را مطلوب نگه داشته و اجازه ندهند که وضعیتشان مجدداً به سمت شرایط قرمز برود، به این صورت می‌توان کرونا را کنترل کرده و زنجیره انتقال را قطع کرد.

شکایت‌ از بیمارستان‌ها را به 190 اطلاع دهید

وی بیان کرد: از مردم می‌خواهیم در خصوص مواردی که از بیمارستان‌ها شکایتی دارند، موارد را با شماره‌گیری 190 با ما در میان بگذارند. همکاران ما در حوزه بازرسی فعال هستند و تمام موارد سریعاً پیگیری می‌شود.

هزینه‌های بیمارستانی، در صدر شکایات مردم از بیمارستان‌ها در 3 ماه گذشته

وی در خصوص بیشترین شکایات مردم در دوره کرونا، تصریح کرد: عمده شکایت مردم در سه ماه گذشته، در مورد بیمارستان‌هایی بود که خدمات بستری بیماران کرونا انجام می‌دادند. عمده این شکایات نیز به نحوه پرداخت هزینه‌ها بازمی‌گردد؛ اگر شکایتی از سوی مردم مطرح باشد، می‌توانند آن را با سامانه 190 در میان بگذارند.

مدت‌زمان پاسخگویی به شکایات درمانی مردم

مدیرکل دفتر بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت بهداشت، در خصوص مدت‌زمان پاسخگویی به شکایات مردم در سامانه 190، اظهار کرد: زمان پاسخگویی در سامانه 190 با توجه به گستردگی موضوعات حوزه سلامت، متفاوت است؛ به‌طور مثال، در حوزه اورژانس زمان پاسخگویی کمتر از 12 ساعت است، اما در حیطه درمان اگر شکایتی صورت گیرد، حداکثر در 72 ساعت و در حوزه اورژانس بیمارستانی نیز مدت‌زمان پاسخگویی به زمان تماس همکاران ما با سوپروایزر مربوطه در آن بیمارستان، مشخص می‌شود. البته سامانه‌ای از سال قبل طراحی کردیم که با کمک سامانه 190 بتوانیم با شکایت کننده ارتباط داشته باشیم تا بلافاصله پس از طرح شکایت از طریق پیامک در جریان مراحل رسیدگی قرار گیرند و امیدواریم ظرف یکی دو هفته دیگر این موضوع نهایی شود.

شکست کرونا؛ نیازمند عزم جمعی

حیدری عنوان کرد: با توجه به اینکه در برخی شهرها هنوز به پیک اول کرونا نرسیده‌ایم، هم‌وطنان باید تلاش کنند تا با عزم جمعی موفق به کنترل کووید 19 شویم تا شعار "کرونا را شکست می‌دهیم"، محقق شود. اطمینان داریم که مردم فهیم ایران با رعایت دقیق نکات بهداشتی، اجرای پروتکل‌های بهداشتی، زدن ماسک و نرفته به سفرهای غیرضروری، به ما کمک می‌کنند تا بتوانیم همراه با کرونا و در نهایت شکست آن و آزادسازی کشور از این بیماری منحوس، زندگی امن‌تری داشته باشیم.

چگونگی نظارت بر قهوه‌خانه‌ها در شرایط کرونا

وی در ادامه سخنانش در خصوص نحوه نظارت بر قهوه‌خانه‌ها به‌ویژه قهوه‌خانه‌هایی که ارائه قلیان در آن‌ها اتفاق می‌افتد، گفت: در آخرین جلسه ستاد کرونا مقرر شد شرایطی فراهم شود که با رعایت پروتکل‌های بهداشتی بازگشایی قهوه‌خانه‌ها آغاز شود. یک بخش کنترل تجمع در قهوه‌خانه‌ها است و بخش دیگر عرضه قلیان در قهوه‌خانه‌هاست. این موضوع پروسه خاص خود را از گذشته داشته است که حتی به شکل کامل نیز کنترل نشده است، اما اکنون بازرسان ما در این بخش بیش از گذشته فعالیت خواهند کرد. به هرحال به دانشگاه‌های علوم پزشکی اعلام شده است تا هرکدام در بخش تحت نظر خود بر فعالیت‌ قهوه‌خانه‌ها نظارت کنند و گزارش‌های این روند طی هفته آتی منتشر خواهد شد. درصورتی‌که خود مردم مشتری قهوه‌خانه‌ها نباشند، قطعاً شکایت از این مراکز هم کاهش خواهد یافت.

حیدری در رابطه با اجرای پروتکل‌های بهداشتی، عنوان کرد: پروتکل‌ها برای حفظ سلامتی مردم اجرا می‌شود و نمی‌توان در این زمینه برخورد قهری در پیش گرفت؛ ما اعلام کرده‌ایم استفاده از ماسک ضروری است، اما اگر به‌عنوان‌مثال، افراد در مراجعه به بانک از ماسک استفاده نکنند، ما نیرو به این اندازه نداریم که ناظر بر رفتار تک‌تک مردم باشند و در این زمینه خود مردم می‌توانند به یکدیگر تذکر دهند. هر زمان هر گزارشی به ما ارسال شده است، حتی بدون نامه‌نگاری، برای اینکه زمان را از دست ندهیم با کارشناسان مربوطه ارتباط گرفته‌ایم.

مدیرکل دفتر بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت بهداشت، در خصوص برخورد با کاسبان کرونا،‌ افزود: تمام موارد کشف و ضبط شده از متخلفان مانند ماسک و دستکش و مواد ضدعفونی‌کننده، در اختیار دانشگاه علوم پزشکی منطقه‌ای که تخلف روی داده بود، قرار گرفت. در مورد کیت‌های تشخیصی وارداتی از یک کشور خارجی هم گزارشی از تخلفات برخی شرکت‌های داخلی به وزیر بهداشت ارائه کردیم. پرونده‌ای هم درباره این تخلف تشکیل شده و حتماً به‌صورت دقیق رسیدگی می‌شود. اما در مجموع همه اقلام از جمله ماسک و کیت‌های تشخیصی که برای فروش با قیمت بالا احتکار شده بود، جمع‌آوری و در اختیار دانشگاه‌های علوم پزشکی قرار گرفت.

وی در پاسخ به سؤالی مبنی بر رسیدگی به شکایات مردمی درزمینه پاسخ غلط در تست‌های pcr ، خاطرنشان کرد: در مورد خطای کیت‌های تشخیصی متأسفانه این مسئله وجود دارد. بسیاری از این کیت‌ها بسته به اینکه تولید کدام شرکت داخلی یا خارجی باشند، میزانی از مثبت یا منفی کاذب دارند. این مشکل البته در ابتدای اپیدمی کرونا بیشتر بود، اما با مدیریت انستیتو پاستور میزان خطای کیت‌های تشخیصی به حداقل رسیده است و آزمایشگاه‌های خصوصی هم تحت نظارت انستیتو پاستور کیفیت تست‌ها و زمان جواب دهی را بهبود بخشیدند. البته در نظر بگیرید زمانی شکایت وارد است که دو آزمودن در یک زمان گرفته شده باشد و مشخص شود هرکدام یک جواب را نشان می‌دهند. دقت کنید که احتمال ابتلای افراد به ویروس متفاوت است و ازاین‌رو نوع پاسخگویی به آزمودن متفاوت است.

حیدری یادآور شد: کمیته کمک‌های اهدایی هنوز برقرار است و هنوز از کشورهای مختلف کمک‌های انسان دوستانه می‌گیریم. تاکنون چین بیشترین کمک‌های اقلام حفاظتی را به ایران داده است. سازمان بهداشت جهانی و چند سازمان بین‌المللی دیگر نیز در این شرایط سخت به ایران کمک کردند و هنوز هم این کمک‌ها ادامه دارد.

وی در خصوص نحوه گذراندن دوران نقاهت بیماری، گفت: نقاهتگاه‌هایی پیش‌بینی شد تا برخی بیماران مدتی آنجا باشند، اما بازهم معتقد هستیم بهترین نقطه برای رسیدگی به بیماران منازل آنان است، البته درصورتی‌که شرایط ایزولاسیون فرد بهبودیافته فراهم باشد.

ضرورت استفاده از ماسک در سفرهای هوایی

مدیرکل دفتر بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت بهداشت در ادامه اجرای پروتکل‌های بهداشتی در سفرهای هوایی، اظهار کرد: بنده شخصاً از شش پرواز که شامل پروازهای داخلی و خارجی بودند بازدید کردم، خوشبختانه سازمان هواپیمایی کشوری پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کرده بود و رعایت نکات بهداشتی توسط مسافران به شکلی که ماسک داشته باشند، به‌خوبی رعایت شده بود. اکنون ممکن است این سؤال برای مردم پیش آید که چرا پروازها با تمام ظرفیت خود برقرار است که باید بگویم در پاسخی که از سوی عوامل فنی به بنده داده شد، متوجه شدیم با توجه به سیستم تهویه هواپیما و گردش هوا در سراسر هواپیما، تفاوتی میان زمانی که تعداد محدودی در پرواز باشند یا پرواز با تمام ظرفیت اجرا شود،‌ وجود ندارد و ممکن است انتقال ویروس در هر دو حالت، صورت گیرد. البته دقت کنید داشتن ماسک در جلوگیری از انتقال بسیار مؤثر خواهد بود.

شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات بر گرفته از خبرگزاری تسنیم ، تاریخ انتشار: 27 خرداد 1399 ، شماره خبر: 2287722 ، www.tasnimnews.com

اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین