پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۸۳۳۷۵
تاریخ انتشار : ۰۲ تير ۱۳۹۹ - ۲۲:۵۱

هشدار جدی قطعه‌سازان به خودروسازان

دبیر انجمن صنایع همگن قطعه سازان با بیان اینکه اگر خودروسازان نرخ خرید را تعدیل نکنند، فعالیت برای قطعه سازان غیرممکن خواهد بود، گفت: امروز قطعه سازان برسر دوراهی ضرر و زیان هستند و در این رابطه باید حمایت‌های لازم از تولیدکنندگان این بخش صورت گیرد.

شعار سال: آرش محبی نژاد با اشاره به اینکه نرخ فعلی قطعات خریداری شده توسط خودروسازان از تولیدکنندگان با دلار ۱۱ هزار تومانی است، اظهارکرد: درحال‌حاضر دلار بیش از ۸۰ درصد گران شده، اما هیچ تغییری در نرخ محصولات قطعه سازان با شرکت‌های خودروساز اعمال نشده است.

وی با بیان اینکه نرخ مواد اولیه با افزایش نرخ دلار رشد قابل توجهی پیدا کرده است، افزود: علاوه بر این نرخ دستمزد و هزینه‌های تولید نیز بسیار افزایش پیدا کرده است، به نحوی که قطعه ساز امروز با افزایش فجیع هزینه‌ها روبه‌روست.

دبیر انجمن صنایع همگن قطعه سازان کشور با تاکید بر اینکه اگر خودروسازان قیمت‌ها را تعدیل نکنند، فعالیت برای قطعه سازان غیرممکن خواهد بود، گفت: امروز قطعه سازان برسر دوراهی ضرر و زیان هستند و در این رابطه باید حمایت‌های لازم از تولیدکنندگان این بخش صورت گیرد.

محبی نژاد با بیان اینکه خودروسازان نیز به دلیل نرخ گذاری‌های دستوری نمی‌توانند تغییرات آنچنانی را در قیمت‌های قطعات اعمال کنند، تصریح کرد: درحال‌حاضر به نظر ما باید یک افزایش ۵۰ درصدی در نرخ محصولات ما اعمال شود، علاوه بر این شناور بودن نرخ قطعات هم باید اجرایی شود تا بخشی از مشکلات قطعه سازان در تأمین هزینه‌های تولید برطرف شود.

شعار سال،  با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته  از سایت خبري گسترش، تاریخ انتشار 2    تیر    99، کد خبر:   105870، www.gostaresh.news

خبرهای مرتبط
خواندنیها -دانستنیها
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین