پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۹۰۵۷۰
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۰۶ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۸:۲۶
معاون وزیر صمت گفت: در راستای حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان برای جلوگیری از تخلفات صنفی در عرضه کالاهای اساسی و اقلام ضروری مردم، بازرسی‌ها گسترده و به‌طور مستمر در حال انجام است و حتماً با متخلفان این حوزه بدون کوچک‌ترین اغماضی برخورد می‌شود.
چه تعداد خودروی احتکاری تا کنون کشف شده است؟
شعار سال:عباس تابش با اعلام تشدید بازرسی‌ها بر بازار کالاها و اقلام اساسی مردم، به آمار بازرسی سازمان‌های صمت استان‌ها در سه ماهه اول امسال اشاره کرد و افزود: در مدت مذکور ۷۲۵ هزار و ۸۳ مورد بازرسی در قالب طرح‌های مختلف نظارتی در سراسر کشور انجام شده است.

وی هدف از اجرای طرح‌های نظارتی را بررسی قیمت‌ها، جلوگیری از دپوی کالاها و اقلام ضروری و پایش عملکرد فعالان اقتصادی در سطح بازار اعلام کرد و گفت: با بازرسی‌های موردی و دوره‌ای در این مدت برای بیش از ۴۴ هزار واحد صنفی متخلف به ارزش ۶ هزار و ۱۷۲ میلیارد ریال پرونده تشکیل شده و برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال شده است.

رییس سازمان حمایت با اشاره به اینکه کاهش التهاب بازار مهم‌ترین رویکرد این سازمان در راستای اجرای این طرح‌های نظارتی است، اضافه کرد: با نظارت‌های ویژه بر روند عرضه و قیمت اقلام پروتیینی، فرآورده‌های لبنی و دیگر اقلام مصرفی مورد نیاز مردم از جمله اقلام بهداشتی نظیر ماسک و مواد ضد عفونی‌کننده، همواره تلاش داریم شرایطی فراهم شود تا مصرف‌کنندگان از نوسان قیمت‌ها لطمه نبینند و آرامش و تعادل بر بازار محصولات حکمفرما شود.
 
 تابش ﮔﺮاﻧﻔﺮوﺷﯽ و اﺣﺘﮑﺎر ﮐﺎﻻ را ﻧﻤﻮﻧﻪ ﺑﺎرز ﻇﻠﻢ اﻗﺘﺼﺎدی در ﺣﻖ ﻣﺮدم داﻧﺴﺖ که بازرسان با آن برخورد قانونی و قاطع خواهند داشت و تاکید کرد: در این بازه زمانی نزدیک به ۳۸۳ هزار مورد بازرسی به منظور کنترل و برخورد با تخلف گرانفروشی و امتناع از عرضه صورت گرفته که در نهایت به تنظیم و ارسال ۱۷ هزار و ۳۸۲ فقره پرونده تخلفاتی به شعب رسیدگی‌کننده تعزیرات حکومتی استان‌ها منجر شده است.
 
 وی به اقدامات صورت گرفته پیرامون بازرسی و نظارت بر بازار اقلامی نظیر «لوازم خانگی، برنج، لاستیک، شکر و مصالح ساختمانی» در کشور نیز اشاره و تصریح کرد: با همکاری و هماهنگی‌های صورت گرفته با دیگر دستگاه‌ها و با برگزاری گشت‌های مشترک بازرسی، ۸۵ هزار و ۸۶۹ هزار مورد بازرسی از واحدهای تولیدی، عمده فروش و خرده فروش صورت گرفته و ۲ هزار و ۹۷۶ پرونده به ارزش جمعا ۲۰۸ میلیارد و ۸۵۸ میلیون و ۲۵۴ هزار و ۲۲۴ ریال تشکیل شده است.
 
تابش گفت: در همین مدت، طرح مبارزه با احتکار خودرو در راستای سیاست‌های تنظیم بازار و سیاست‌های دولت به منظور جلوگیری از فعالیت سوءاستفاده‌کنندگان از بازار خودرو، به صورت ویژه در دستور کار این سازمان قرار گرفت و در این مقطع زمانی مجموعاٌ یک هزار و ۵۶۲ دستگاه خودرو به ظن تخلف احتکار توسط بازرسان سازمان‌های صنعت، معدن وتجارت استان‌ها کشف شده است.
 
 معاون وزیر صمت، ارزش خودروهای مکشوفه را ۸۰۳ میلیارد و ۷۶۷ میلیون و ۲۶۹ هزار و ۶۳۶ ریال اعلام و تصریح کرد: پرونده‌های تشکیل شده برای پیگیری‌های بعدی به تعزیرات حکومتی ارسال شده است.
 
 
شعارسال،با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته  از  پایگاه خبری گسترش نیوز   ،تاریخ انتشار:   5  مرداد 1399،کدخبر:   112442 ،www.gostaresh.news
اخبار مرتبط
خواندنیها -دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Japan
۰۱:۰۹ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۸
0
0
باید با محتکران در هر زمینه برخورد بشه تا از مردم و اقتصاد کشور سوء استفاده نکنند. همین ها به بازار آسیب می زنند و برای سود بیشتر دست به احتکار می زنند
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین