پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۹۷۱۱۷
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۰۸ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۸:۴۸
به گفته رئیس انجمن تولیدکنندگان نوشت‌افزار، در حال حاضر در زمینه ماژیک به جز ماژیک طراحی نیاز کشور از طریق تولید داخل برطرف می‌شود، اما در زمینه غلط گیر، هنوز همه نیاز داخلی را پوشش نداده ایم و تکنولوژی پیچیده تولید اتود نیز باعث شده تاکنون تولید آن در ایران انجام نشود.
شعار سال:موسی قربانیان،رئیس اتحادیه فروشندگان نوشت افزار و لوازم مهندسی،از ممنوعیت واردات خودکار، ماژیک و غلط‌گیر از اردیبهشت ماه امسال خبر داده و گفته بود که در حال حاضر به دلیل رکود و موجودی‌های قبلی مشکلی در بازار ایجاد نشده، اما با توجه به تولید نشدن غلط گیر و ماژیک، تداوم این وضعیت منجر به کمبود و گرانی آن‌ها خواهد شد.
 
اما محمودرضا صنعتکار، رئیس انجمن تولیدکنندگان نوشت‌افزار با بیان اینکه بیشتر اقلام نوشت افزار در داخل تولید می‌شود، ضمن اشاره به ممنوعیت واردات مداد گفت: اخیراً ماژیک در گروه ۲۷ کالایی قرار گرفته و ارز به آن اختصاص نمی‌یابد که به نوعی به معنی ممنوعیت واردات این محصول است. این ممنوعیت بر اساس جلوگیری از تولید محصولاتی که مشابه داخلی دارند انجام شده است.
 
به گفته وی چهار شرکت تولیدکننده نوشت‌افزار عضو انجمن، سالانه توان تولید ۱۶۰ میلیون ماژیک وایت برد، نقاشی و هایلایتر را دارند و ظرفیت اسمی آن‌ها ۲۴۸ میلیون و ۶۰۰ هزار عدد انواع ماژیک است. البته مصرف سالانه کشور ۱۴۵ تا ۱۵۰ میلیون عدد است؛ بنابراین در صورت تامین مواد اولیه، نیاز کشور از سوی همین چهار شرکت برطرف می‌شود. البته ماژیک طراحی در داخل تولید نمی‌شود، اما در میزان مصرف لحاظ شده است.
 
صنعتکار در ادامه درباره تولید لاک غلط‌گیر هم گفت: در حال حاضر یک تولید کننده در ایران لاک غلط گیر تولید می‌کند، اما نمی‌تواند مصرف سرانه کشور را پوشش دهد؛ بنابراین واردات این محصول ممنوع نیست، بلکه لاک غلط گیر در گروه ۲۶ کالایی قرار دارد و می‌تواند در مقابل ارز حاصل از صادرات وارد شود.
 
وی همچنین با اشاره به چرایی تولید نشدن اتود در ایران توضیح داد: تولید بدنه و سه نظام داخل اتود تکنولوژی پیچیده‌ای دارد که به همین دلیل تاکنون در داخل تولید نشده، اما اخیراً برخی از دست‌اندرکاران این بخش برای تولید اتود اقداماتی انجام داده‌اند.
 

شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از پایگاه خبری اعتمادآنلاین ، تاریخ انتشار: 8 شهریور ۱۳۹۹، کدخبر:  429246، www.etemadonline.com
اخبار مرتبط
خواندنیها -دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۲۲:۰۳ - ۱۳۹۹/۰۶/۰۹
0
0
خوب ، چرا تولید نمی شه؟
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین